BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 1, 2010

ENTRY CIKARO TERAKHIR SEM NIh





berapa banyak cikaro yang anda dapat dari blog saya??????
nyatakan......

tak tahan siap cari CIKARO NAVY TERM....

ok....

perasan tak ada orang search ATUKWEST BLOGSPOT and RAHAIZUL RAMLI
itu adalah nickname and full name acik.
acik plz.....
jangan nak search nama sendiri dalam blog adik boleh tak????
jangan nak buat2 awid macam kata


"wahhhhhhhhh...acik popular ada orang search acik...."

jangan harap adikmu berkata demikian...
awid tau acik yang search sendiri....

and one more...
ni tak marah tapi terkejut
every week orang akan search "oh dunia in penuh kepalsuan" or something like that la....
adakah anda mencari lirik lagu aishah....
sorry...i tak de lagu tuh ....
takpun itu keyword anda untuk cari blog saya..
apa yang disearch cuma salah satu tajuk entry mengarut saya...
maafkan hamba...
anyway tq sebab baca blog saya ....

ok.......siapa2 yang search cikrao!!!
ngaku cepat!!!!
..
pompuan gemuk tak leh merempit....
abah kata nanti bila angkat tayar susah nak imbang motor..
then eksiden akan jadi lagi teruk dari cikaro kurus eksiden...
jadi aku gemuk so takleh merempit kerana saya takut eksiden....





autopublish


p/s:yang search foto2 hasma karoke tu buat aku tersipu2.......rasa macam artis yerrr.....
tak lama lagi ada orang serach

"foto terbaru hasmawidda bersama KIM BUM"


matik lah perasan!!!!

1 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

hahaha sengal je.
ade org search bontot kt blog ko?