BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 20, 2010

JINGLE BELL....JINGLE BELL

siap...siap...*bunyi sapu sawang blog*

nak mintak kat santa claus kelas (ACAP)

HWANG CHANSUNG





cutetinggi
owwwhhh...tengok gambar ni terus nak call santa claus


warrrgggggggghhhhh...
dah lama dah tak menulis...
satu jer perkataan..

MALAS!!!!!

malas nak update blog ni semacam malas perut berlipat nak turun tau tak....
bukan malas sikit2....
tahap nauzubiLLAH punya malas.....

okeylah...
mari kita update entry malas ni....

aku semenjak balik dari rumah hari tu...
semua benda yang masuk dalam perut aku semua tak kena....
aku makan kat mana2 pun aku akan complain...
tapi dalam hati je lah...
takkan la tengah2 dok makan ngan kawan2 aku tiba nak tepuk meja kata makanan tak sedap...

tapi tiba2 tahap aku nak kata makann tu sedap atau tak adalah susah..
padahal orang spesies pengumpul lemak macam aku ni memang mudah hentam makanan selicin2nya...
aku makan itu aku rasa kurang garam,aku rasa kurang lemak...
bila cerita kat mak ,mak mesti kata

"tu nak kurus la tuh...buat2 alasan tak lalu makan"

takde maknanya...
lemak2 aku ni banyak diperbuat dari duit ptptn...
lagi aku tak bayar duit ptptn lagi tu la lemak ni tak surut...
umpama macam bayar duit ptptn tu nanti sambil potong lemak kat paha perut lengan semua letak dalam tempat transfer duit kat bank then send...
and akan dapat email

"tahniah..kami telah terima lemak anda...baki hutang anda selepas penerimaan lemak tadi telah berkurang rm200"

oklah...
ingat nak balik krismas ni sebab nak balik lah!!!!
tapi kena tunggu acik...
dia kata kalau 24 ni dia sampai ukm maka pulanglah kami...
kalau dia tak sampai maka nyanyi la jingle bell sorang2 kat atas katil...rumet semua balik

3 tweet2:

misswe3tlady_90 said...

"tahniah..kami telah terima lemak anda...baki hutang anda selepas penerimaan lemak tadi telah berkurang rm200"

hahahhaha.....seronok aku bace wei...

haniQaseh said...

pi la umah acik leh iron baju dia lak he..eheeee

♥ NORLIDA RAMLI ♥ said...

lawak la hang ni asma..haha ^^