BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 9, 2009

TeGuran...

koRang penah menegur org x?
i mean buknnya sapa org hai ke,salam ke
ni menegur kesalahan orang..
just ak ada stu pndpt setelah mndgr cter dr one of my fren kan...
dia dtegur atas keslhan yg kecik dihadapan tetamu..
padahl keslhn dia mmg kecik gler...
ak ada kt tmpt kejadian..
n ada someone yg rs dr dia "bertggungjawab"..
utk tegur kslahan kawan aku nih....
bg ak...org mcm ni..
dia menegur kslhn org lain di hdpn org ramai dsbbkan dia bleh menaikkn maruah dr dia di hdpn org ramai n MENJATUHKAN maruah org yg dia tegur di hdpan org ramai..
ak xska org gini...
sgt x suka..
n just nak gitau pasal pendekatan yg kakak aku wat kat anak2 dia..
kakak aku...
marah cmner pun kat anak2 dia dpan org ramai
dia xkan tengking diorg suka-suka dia..
sbb nya bukn sbb dia tkut dia malu ker, org tau dia garang ker(sory kak..hehhe)
tp sbb dia tahu anak dia ada maruah
n anak dia tahu pasal maruah even anak dia kecik lagi..
hmm.....
geram ak ngn org gini....
cm nk blas dendam jer utk kwan aku
(mmg hobby aku memblas dndam...tp dlm diam)
key la...
pkey dulu..
sbb ak xska jatuhkn maruah org dpan org ramai mcm yg Dia 2 wat.....

7 tweet2:

FiLKEeDa'S BeBeLan.. said...

oit hasma!pe hg tuleh neyh????hahahaha...

weh..cepat jadk follower aku kaih!

widda_me said...

ak xtau nk follow cmner
hehhehhe
nk bc ni hang highlight kan

protonian said...

go wida, go,.. nice topic... aku pun x suka ngan orang seperti ini la,.. hehehe

widda_me said...

protonian yg rajin bgun awal: haah wida pn xska....gram la sgt2 ngn org gini...cm nk bunuh2 jer

teaterimba said...

nape xde tulisan wida? simbol2 jer???

widda_me said...

ada jer

widda_me said...

kes ni bru jer terjadi kat ak smlm...cm cibai jer