BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 20, 2010

Janganlah Bunuh kami..Tampaq sudah lah...

dalam family besar...
maksudnya sepupu2 semua la kan...
aku ada anak buah selain syasya and sara..
kiranya anak buah sepupu..
anak sepupu aku agak ramai...
aku jer yang tak beranak2 lagi....
tunggu la esok..


waktu sara kecik2..tak la kecik sangat...dalam 1 tahun cam tuh kan...
kitorang balik rumah tok....
mak2 anak dara dok dapur la kannnn....
bapak2 anak teruna lantak korangla kan nak buat apa...aku tak kisah...
yang budak2 ni apa lagi....bersepah la kan depan ...
waktu ramai2 belum sampai tu....kakak tidurkan sara dalam buaian...then bila datang2 ramai tu diorang pun mai kat kawasan buaian tu la kan..
punya la bising....aku lantak la je ...bukan anak aku...
pastu dengan gagahnya kakak aku gi depan...
bukan sebab nak defend anak dia pun sebab syasya pun antara golongan yang bising melalak terlolong kat depan ...dia bukan kisah adik dia tidur pun...
tapi sebab diorang terlalu bising..yang menyanyi..yang jadi otromen...yang jadi mawi...
pastu kakak aku sound...

"kalau adik sara bangun!!!!!!!makngah bunuh sorang2...syasya pun sama...."

then kakak aku sambung buat kerja kat dapur..
then diorang senyap la sikit kan....
tiba2 ada sorang ni....
nama dia danial..tapi atok dia cakap susah nak sebut so panggil muharram..
sampai skang panggil muharram...
muharrm ni pun gi dapur cepat2 kat kakak aku..

"makngah2....adik sara dah bangun..tapi kami tak bising..kalau makngah marah makngah janganlah bunuh kami.....tampaq sudahlah...."

dan2 kakak aku muka merah tahan2 gelak...

takpa..makngah tak bunuh aih.....

makngah=kakak

antara yang hampir dibunuh


aku ngan kakak adalah antara mangsa2 yang akan jadi singa betina bila ada budak2 yang terlalu ramai bising...
disebabkan kekuatan suara jantan aku haruslah budak2 ni takut....
aku pegang rotan..pastu jerit


"SAPA BISING....MAKSU TIBAI DENGAN ROTAN SAMPAI BERDARAH SAMPAI MELELEH2....BIAQ PATAH KAKI..MAU??????!!!!!!!....!!!!"


kalau ada jiran sebelah yang tak tau apa2 kan sahih terus call teledera kata aku tengah dok dera budak...

maksu=aku


6 tweet2:

cik noumie zafierynn said...

ahahhaaa...lawak2..
lawak gila khinzir...
like!!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

amboi mak su..

garang nowh..

Nazrin Saad said...

hahahahaha,
comel laaa widda.

Fza.Ibrahim said...

hahaahha..
gila kelakar.
siot je ayat menakutkan. HUHU~

widda_me said...

@noumie:hahahahahha..khinzir tak tahan

@gadis:mestiiii!!!!

@nazrin:maceeeehhhhh(malu)*wink*

@fza:hahahha..ayat kena takut baru diorang sedar diri

Mya said...

amboiii.. garangnya maksu!