BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 19, 2010

SUSHI YANG SUPER SEDAP!!!!!

sabtu kelmarin aku kena keluar...
nak beli barang2 nak ke pulau redang isnin depan
aku nak kena beli sleeping bag , ear plug...
kali ni memang betul2 camping...
so tengah pkey camner nak cas fon...
aku takleh tak cakap dengan mak sehari..
nak gi sana plak seminggu..
so adakah patut aku tangkap belut eletrik untuk cas fon?????
then semalam nak keluar aku rodger BFF...
kitorang ji bukan senang nak dating berdua..
asal nak dating berdua shiro nak ikuuutttt jerrrr...
tapi sabtu ri tu kena jugak keluar dua sebab kami dua nak beli banyak barang perempuan..
sory shiro..nanti kita keluar sama2..

sampai sana kitorang jalan2 dalam midvalley sementara nak sampai entrance the gardens kan...
kitorang nak makan johny..tapi takde..so makan kat italian apa ntah..
aku pun tak tahu..
pompuan tu la nak spagethi....

tapi before tu kitorang singgah big apple nak beli 3 DONUT!!!!
tapi tengok2 ada donut yang macam sushi tu..
terus amik 28 sebab nak rasa semua jenis
tamak haloba okkkk...

siap ada dipping sauce..
mira siap tanya lagi...wassabi takde?????
meh aku beli cili apa kat carefour...ko nak???


nampak yang hijau ada bintik2 oren sikit tu???
yang dekat bawah sekali..
itu green tea ok..pergh.....itu kena buang sebab rasa fail!!!!


muka dah melebar sebab 2 bulan dok rumah...heheheh

then kitorang tempah makanan kat restoran tuh...
nak tempah punya la lama sebab nama pelik2..
ha mira..bawak lagi aku makan tempat2 gini...
then kitorang pun pesan

appetizer


ni mira punya.....


ni aku punya...pizza ni kecik jer...nasib baik..
tapi camner pun memang dah kenyang...
main course tak sampai lagi..
aku siap dah merepek2 ngan mira cakap jom lah kita bayar..



now for main course


pasta apa ntah..punya la besar..macam untuk makan 4 orang...
hasilnya buang 3/4 ....
mira punya


ni aku....
aku mati2 ingat makan tempat agak mahal camni makanan dia sikit2...
tapi amik ko..ayam belah 4..
ayam pulak yang jenis sekor 2 kilo tuh...
hasilnya...buang 2/3...

sedap...cuma kitorang kenyang..
tu pun aku dah puas sembang dengan mira macam2 nak bagi hilang kenyang ..
last sekali give up bayar...


muka pompuan tamak


dah makan2 dah baru teringat nak tangkap gamabr air...


aku jus anggur yang super sedap...memang 100% anggur....
mira plak jus pineapple with ginger..
lagiiiiii sedap...
mula2 nak amik macam takut2..
nasib la saiful macam yakinkan kitorang minuman ni sedap..


btw:saiful tu waiter..aku ngan mira terbaca nama dia...


then gi jalan2 cari barang aku and mira nak shopping baju...

tapi jalan2 rituh memang sumpah penat gila babi..
kitorang keluar pukul 12 balik pukul 10 then kitorang cuma duduk waktu makan jer...
itu jer...

aku dah macam nak merangkak jer waktu cari2 barang2
mira plak dah sakit pinggang macam orang tua...


ni dalam mph....
cari buku...

aku semenjak tok masuk hospital aku suka baca novel..
tapi harus novel english...
sebab lambat sikit habis..
kalau melayu cepat jer kan...heheheh

ni gambar keji..
mira nak tangkap gambar tapi tak gitau aku
pastu bila tengok aku buat muka buruk dia cakap

"eh2..apasal muka ko gitu????"

helo cik kak...aku punya la bagi2 pendapat pasal buku ko boleh pulak tangkap gambar then tanya asal buruk...
sekeh mau ka????

1 tweet2:

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

novel mmg bech...
eh2..
habeh ker makan sumer tue...??