BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 1, 2009

TIba MASAnya MEreka PErgi....Aku yang LAin masiH di SIni

Sepanjang berada di UKM
hari ni lah aku rasa paling sunyi
walaupun adik2 fasi aku ramai n semua otak cam aku je...
aku tetap rasa sunyi jauh di lubuk hati aku..

sebab???
sebab keluarga aku satu-satu pergi tinggalkan aku...
KELUARGA KELAB TEATER RIMBA aku....
lpas je habis FESTIVAL TEATER SELANGOR
aku dah mula rasa sunyi
tapi tak la sesunyi sekarang
sebab hari ni keluarga aku dah mula beransur-ansur balik

abang eddy dah balik
# wida tak tahu bila wida baik ngan abg ed...tp nice knowing u..tq 4 everything...tq soo much
abang redziz dah balik
# abg red wida knal dari wida msuk ..tapi wida tak penah sangka akan rapat dengan abg red..miss u!
abang pejal pun dah nak balik
# banyak benda yang wida wat dalam KTR,abg pejal yang bagi nasihat...tq ..
abang acan dah balik
# wida kenal abg acan dari pesta konvo..tapi bila join FTS baru cm agak rapat..nice knowing u
kak ecah pun dah balik
# kak ecah mmg macam kakak wida..mulut pot pet..tapi amik berat pasal wida...tq
abang safwan dah balik
# wida tak penah knal abg safwan..FTS yang bg wida peluang knal abg safwan..nice knowing u
mat dah balik
# mat...aku mula suka tengok lakonan kau dari D.O.T lagi...and aku tahu ko mmg plakon yang hebat
abang jai dah nak balik
# lelaki berjiwa carpet...hahaha..nice knowing u..seriously
kak laili dah lama balik
# akak yang best kalau ajak hanjing orang..n selalu NGAP orang.hahhaha

nasib abang ngan kakak aku yang lain-lain ada lagi
kalau tak aku mesti lagi sunyi
tak mampu tersenyum

aku masih ada kak maya
# mak hayam yang banyak bersaing dengan aku
masih ada kak ayeen
# my loving hubby
masih ada wani
# my ex rumet in the FTS
masih ada abang naz
# my gedix senior!
masih ada abang asri
# seorang abang yang banyak tolong adik-adiknya dalam teater..tak pernah berhenti support
masih ada kak nad
# wida baru knal akak..tapi akak mmg cam best jer..
masih ada kak mimi
#yang sentiasa sokong wida walauapapun..
masih ada aran
# aran yang mmg betul cam aku n gler2 gak..hahah
masih ada abang lan
# dak KTR yang gler..hehehh
masih ada echa
# teamate yang best klu ajak shopping

wida sangat sayang korang
wida sayang team KTR
apa pun yang jadi dalam organisasi kita...
wida tetap sayangkan setiap kenangan kita semua
waaa!!!!!!!
tak suka menangis sambil makan burger..
burger...
kang aku sambung makan kau..

12 tweet2:

NaZZy Hall said...

weih, pehal ak senior gedik?
pehal bkn senior yg mberi nasihat cm pejal?
ak pn snior yg mmberi nasihat gak pe...
tgk, dh brapa bnyk nasihat ak bg kt ko...

Maya Helmi said...

la..kau nangis tyme mkn burger..
oo..saja tunggu aku tido then baru nk nangis

widda_me said...

abg naz: hahaha...sbb the true is abg naz mmg gedik...gedik lg bnyk dr bg nasihat

kak maya: hahhaha...xde...xsgaja la ngis n mkn burger time kak maya tdo..hahah

Aisyah Latib said...

ending tak bleh blah..mesti makan...memang sesuai untuk pegang port folio yang berkaitan makanan...

teuku kasawari said...

terharunyer.. xpe, masa korg lakz bangkit meneruskan perjuangan teater dlm KTR...

tau xpe ecah. sesuai ganti Syam bab2 makan ni.. jgn mkn dlm beg sudeyy...

wida lupe satu lg nama, TAHIR!!!--suami wida..

widda_me said...

kak ecah: hahhahha.....time 2 beli burger ngn kak maya...so kna la mkn....tp burger 2 kcu wida ngs...hehhe

abg red : hahahah...wida syg kat korg...huhuuh...tp wida xnk gnti abg syam..

LAGI SATU!!!WIDA TAK SUKA TAHIR!!!!!!!!!!!!

echa said...

yeah widda.. nk p shoping ajak je echaa..
echa mmg gler shoppingg..hehehehe..
miss u tooo;))

widda_me said...

echa: hahahha...jom2 kita shopping...tp kna tgu wida bnyk duit sket la...hehhehe

ayeencomot said...

wida gedik.
bye.

widda_me said...

kak ayeen pun gedik!
bye

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

hee...keep on rocking in KTR...:D

widda_me said...

hailey: tq