BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 8, 2010

DANG...LAPTOP ROSAK.... but now dah ok....


dalam 5 hari lepas aku tengah online...
tengah nak buat report fieldwork aku...
tengah cari dalam internet la...
sekali kau tiba2 hang laptop aku...
hang tu maksud dia macam tak leh gerak2....
bukan macam orang kedah cakap "HANG TU DIA LA"
bukan yer...
aku penampaq hang kalau tanya ....

so dengan gelabah gajah aku pun pkey2 so tutup je laptop tu dengan harapan esok laptop tu akan ok...
tapi stil tak boleh...
bila lepas loading pasword aku tu dia tak gerak....
dah lama baru keluar walpaper
setengah jam pas tu keluar desktop
pas tu setengah jam keluar bla bla
and ko nak aku siapkan aku punya tesis 10 tahun lagi?????
taip satu tunggu setengah jam baru leh taip satu????
and kawan2 aku semua cakap FORMAT!!!
damn...file tesis gua dalam desktop..
desktop mean kat C kan????

dipendekkan cerita aku amik masa 2 ke 3 hari nak format ke tak...
and last2 redha dengan sokongan keluarga bahawa takpe-kalau-kena-taip-tesis-lagi

so aku hantar jer
and cerita masalah yang aku ni bodoh dang dang dang pasal komputer...
tau donload cerita korea jer and search lelaki2 hensem korea dalam google pics
dekat tuan kedai
and dengan kuasa bulan tuan kedai berjaya selamatkan file tesis aku...
yes!!!!!
peta sampling aku semua dalam tu...
koordinat sampling bagai....
so alhamdullillah...dah berjaya...diselamatkan...



laptop yang selamat tapi cerita-korea-yang-i-sayang-sepenuh-hati-hilang-begitu-sahaja..

nah...amik gambar penuh jerawat kat cermin...
almaklumlah asrama ni dah lama...
so cermin ala2 ngeri gitu tapi tetap nak pose maut kan depan cermin so lantak lah...
janji nampak muka aku...

1 tweet2:

Cik Shazie said...

cermin mawar mcm tu ke? isk3..mai mlati mai..ngeh3