BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 31, 2010

Risau yang bertubi-tubi

rabu hari tu aku balik rumah...
kena balik...
sara and tok masuk hospital....
sara masuk sebab jadi mcam biji kalenjar bengkak kat leher....
entahla sakit apa tapi sebab kurang antibodi...
and today kakak call cakap sakit tu dah berjangkit kat syasya...
hmmmmmm
sara masuk hospital sungai petani

tok pulak masuk hospital kulim..
tok ada bengkak usus...
and ri tuh dah ok...
tapi dalam feww weeks ni dia asik sakit jer perut dia tuh...
pastu doktor buat skop kat dia hari ni...

macam2...
yang selalu jaga tok sekarang mak dengan mama(kembar mak)...
tapi diorang sendiri pun dah tua...
asik sakit lutut...darah tinggi....
tok pulak takleh gerak2 sangat...
kena pimpin semua..
hari tu aku balik aku jaga la tok kejap...itu pun dapat jaga semalam jer..
sebab aku kena balik untuk exam...
kakak nak balik rumah jaga tok...tapi anak2 dia pun sakit

aku ingat nak balik deepavali nih...
tapi semua orang risaukan exam aku....
sekurang2nya kalau aku balik mak and mama boleh rehat....
aku boleh jaga tok kat hospital...
tapi semua orang asik cakap

tak boleh...awid nak exam...
awid...tahun ni tahun akhir...
kena pikir diri sendiri...

tapi aku ada banyak lagi exam aku kena lalui...
tapi aku ada sorang jer mak...sorang je abah....
aku kesian kat diorang...
abah pun dok demam...
mak pulak takde kat rumah nak tengokkan abah....

hmmmmm....
time2 exam ni lah banyak sangat dugaan...
mungkin ada hikmah.....
sabar je lah...





p/s:kepada insan yang selalu buat mak abah risau sampai takleh tidor,aku benci kau,kau,kau sampai mati....kalau apa2 jadi kat kau,kau,kau jangan harap aku nak doakan apa2....jangan nak harap apa2 dari mak abah kalau kau,kau,kau takde tempat bergantung...kau,kau,kau dah besar...kalau la guna sihir hitam tu tak berdosa dah lama dah aku buat korang menderita....tapi sebab aku ingat yang aku ni makhluk kerdil ALLAH jer aku tak buat

2 tweet2:

@ku d! sin!e said...

harap awk sekeluarga tabah..
sabar ye..

amar said...

tabah la. sebab ada hikmah nya nanti