BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 16, 2010

Ko nak memadukan isteri ko???meh aku bagi tips...

even aku perempuan....
aku dah terjumpa satu tips nak memadukan bini or laki ko...

ko main game ni...
game tumblebug.....


bila part yang ko kena pusing2 nak bagi dua2 side kumbang tu habis ko kena ada perasaan adil dan saksama yang over melampau...
disamping nak berdepan muzik yang over sampai gelabah gila nak baling kumbang kat side mana...
nampak pics yang aku snap tu????

itu tandanya

"AKU BUKAN JENIS MEDUAKAN LAKI"

SILA KAHWIN AKUUU...

aku jenis selesaikan one side sambil balance kan dgn side lain..
kiranya kalau aku duakan laki aku au takkan bagi kasih sayang yang sama lah...
one side bagi kasih yang banyak2..
one side lagi bagi2 gitu jer make sure jangan bagi dia cari perempuan lain...

paham tak????


so mana2 laki di luar sana...
main game ni and pastikan ko macam adil and saksama bab2 membahagikan kumbang (read=nafkah) ko boleh kahwin ramai...

mana2 anak gadis yang masih gadis or tidak and nak kahwin bagi laki ko main game ni dulu...
kalau macam hebat better jangan kahwin...




bye!!!!

SELAMAT HARI RAYA!



4 tweet2:

mikhaelahmad said...

ada kaitan ke nyah?

LurVeLadYbuG said...

hahaha xley bla!
aku terer men gme ni.
leh blance 2 2.
adakah mksud aku leh kawin rmai? :p

widda_me said...

@mikhael:adaaaaaaaaaa

@lurve:o mmg...xyah main pn ak dh tau

widda_me said...

@mikhael:adaaaaaaaaaa

@lurve:o mmg...xyah main pn ak dh tau