BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 21, 2010

SAPA KATA BUDAK MRSM SKEMA??????SAPA???????meh sini nak tampar!!!!!

sapa kata budak mrsm skema????
sapa2?????

ok....stop emo....
semalam aku buat program "RASA SAYANG????BERBUKALAH BERSAMA"

program dijalankan di midvalley....bersama rakan2 sekolah.....
sebenarnya plan macam tag2 dalam FB kat budak kindi (kelas dengan makhluk alam yang sama dari form1 sampai form 3)...
so nak bagi meriah ajak lah ramai2 sket..baru best

sapa yang hadir???
nescaya yang tak hadir nak tahu sapa yang hadir kannn?????




tak pernah couple sampai skang tapi gataiiiiii memanjang



ok.....
ada yang takde dalam gambar sebab takde dalam simpanan aku.....

program adalah tiba dan bukak sendiri2 and solat dulu baru makan bagai godzilla

dari kakak PINK....IZZAH..MAS...WIDDA_ME....UMAI....AMIR aka BFF
ni makhluk kesayangan kelas kowt dulu....

memang susah bila 20 orang nak makan apa....
mula domino....FAIL
nando's....FAIL
last2....food court jer.....senang...kerusi pun panjang....
dah boleh feeling2 makan kat dewan selera sekolah dulu...

dari abang belang2....SYUBAILI...ANAS...HASHRUL...muka IZZAH sikit

dari aku.....dah..yang lain tak pandang kamera

AMIR and IZZAH

ME..MAS...UMAI

dari abang rambut messy...FIZI...ANAS..ZATI

dari abang rambut messy LAGI!!!!...FIZI...ANAS...ZATI...AMIR...IZZAH...


p/s:wah2 zati...semenjak cik abang sampai jepun dah panadai tangkap gambar nyendeng2 dengan lelaki ek...jaga kau cik abang kau balik 2 minggu lagi...jaga kau.....HAIP!!!!


menu saya....teppanyaki....beef + cuttlefish ....


dah tak tahu nak sebut nama sebab aku snap
sambil selak2 taugeh cari daging dalam makanan aku



tak kenal ke sapa????ko scrool je balik naik atas rujuk nama






YERRRR....SESI NGUMPAT VERSI 1...dan 2...dan 3...bla bla bla...

ngumpat lagi KAMAL.....
sebelah kamal(yang buat tangan cam nyah tu)...ACAP...ATOY...

yang macam tepuk2 tangan tu..UMAI...

seee....aku takde niat tangkap gambar dia tapi nakkkkkkkk juga control...
sebelah UMAI...BIJAN..

rujuk balik nama2 kat atas

dari abang baju pink....HASHRUL...SYUBAILI in mirror...WIDDA_ME

dari TEH O AIS...MILO AIS.....TEH TARIK.....


ngumpat VERSI 28...29..........bla..bla...


meja belakang tu bagi pecah tempat letak2 air shisha tu....kena bayar 46 hinggit


WIDDA_ME-muka-berminyak-senyum-manja.....AMIR..


dari kakak nganga mulut...ZATI....SYUBAILI..ERIN...ANAS...SUBHKI

last for today.....ni jer gambar paling lucah versi ramadan


selesai tengok gambar????
so..skema tak???

kalau tengok kami ngumpat kat kedai mamak mesti ingat budak sekolah jahat sebab cerita bab2 kes gantung2 sekolah dulu walaupun si tukang pukul yang kena gantung sekolah pun dah belajar oversea....

bila jumpa2 macam ni kena banyak flashback....

si ANAS...manjang kita cerita apa2 dia tak ingat...
even aku penah baca surat dia putus cinta pun dia tak ingat...

siap cakap

"eh...dulu aku clash pakai surat?????p*-**e tulis apa ek dalam tu"

bodoh kan tanya aku?????takdelah aku nak ingat sampau isi kandungan surat cinta kauuuuu!!!

so bila jumpa kasi basuh sikit...

pastu bila macam ingat satu benda terus tanya aku..

"ma..ingat tak bla bla bla.....macam ek boleh jadi bla bla..."


p/s:ma adalah singatan hasMAwidda....

aku pun explain...

memang aku jer yang paling ingat kisah remaja kami dari form 1 sampai form 3....

nampak sangat aku sayang hampa ,hampa tak sayang aku...benci!!!!


dan pukul 2.30 beransur pulang...

owh...terima kasih semua yang datang memeriahkan suasana dengan mengimbas sejarah2 bangang aku...

babi la sejarah korang,korang tak ingat...

yang aku ingat....


owh ...last...abang rambut messy FIZI thank you hantar and amik I,ZATI and HASHRUL....



malas nak tulis banyak2 sebab nak upload gambar pun dah hegeh hegan

8 tweet2:

eD's photography said...

heee..sabar2...mana ada skema pun kan..:P
banyak gambar cantik2..
suka...:)
selamat berpuasa ye

Fatin Aliyya said...

bestnyer tgk gmbr seniors jumpa blk..reunion semula/bestnyer.

fatin pn rindu gak nk jmp dak2 batch..oho.

mrsm pdrm dihatiku.:)

cmt berpuasa kak widda.:)

devoted lily♥ said...

hahhaha..
aku je skema, reunion hapa pon tak pi..
terpinggir ngan otai kat cni.. haha

widda_me said...

@ed:tq!!!!!


gambar cantik sebab kawan2 sy cantik

@fatin:selamat berpuasa.....
pgl je kak hasma mcm kat sekolah dulu..malu lak pgl kak widda

@mira:xpe..nnt ko pegi

mizzbutterfly said...

ahhahah widda...i follow u!!!

mikhaelahmad said...

entri pendek-pendek sikit boleh? gigih gua nak baca ha.

Fatin Razali said...

aq kenal fizi tu!tapi kat alam maya jek lah.

widda_me said...

@mizz:i follo u jugak..ngn bibik skali

@mikhael:ya!!!!dah cerita pnjg..nk buat camner...aku mnguji kesabaran ko

@fatin:xpela fatin..xyah kenal dlm alam betul pun...hehehee..semak je nnt