BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 11, 2010

Style...

setiap orang dididik,dikurniakan di apalagi dengan style yang lain2...
dari segi apa pun...
dari sekecik2 benda sampaila sebesar2 benda....

contohnya pertama...

pemakaian

ada orang jenis suka pakai tshirt pergi kelas...
kalau jenis macam aku ,aku suka pakai baju kurung lagi sebab angin masuk ikut semua celah...
berkesan lah kiranya dari perpeluhan melampau2....


study....

setengah orang jenis study hari2.....sambil gelak2....
kalau jenis aku kena study diam2......tak nak bising2...duduk dalam bilik sorang2...bila orang takde...
kalau jenis bising2 tu aku study group dengan kosmate aku....
tapi kalau kat bilik jenis study time takdak orang.....
kira tak mau show off la...hehehehe


oklah....
malas nak fikir....
yang paham2...tak paham sudah...

5 tweet2:

EzsulhAR said...

cey cey. punya la takmau mengumpatkan. hehehe. sabaq naih.

fnd said...

Aku pesen study takleh duduk diam..kena ada org utk dikacau

fndrocka.wordpress.com

cik noumie zafierynn said...

paham...
yg penting...
xyah jaga tepi kain org sgt..
org 2 tau ap yg dia wat...

owh lupa plak...rumete eja bkn jenis 24 hours stdy...24 hours fb ada la...hihi..
tapi bila tengokm result...
huyooo...
tertelan air liur..

>>ditujukan untuk "si dia"...haha
wida mesti tau kan si dia 2 sapa...hihi...

Cik Shazie said...

mmg len org len style.
style aku lak,mls nk study..
lantak p la org len nk study ka apa ka,mls kacau.
yg pntg ak mls study..haha

widda_me said...

@ezsulhar:hehehee..TER

@fnd:hooo..klu ak mmg mkn kaki

@cik:huhuhuhuhu..tau sgttttt

@cik shazie:malas gak aku ni ha