BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 29, 2009

BINGUNG...

aku dah masuk kelas ri nih....
actually dah mula minggu lepas lagi pengajian pelajar2 ukm
tapi bila semua pelajar ukm tiba2 nak sambut krismas makanya pandai2 la aku tambah cuti..

bila dah masuk kelas aku diberitau tentang kena fikir pasal tesis...
di beri la senarai2 nama lecturer yang mungkin akan jadi supervisor aku...

senang cter..
aku saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat tak tahu nak wat tesis mende...
sakit kepala bila 3 jam kelas asik cakap pasal tesis...
puas lecturer aku buat lawak tapi aku masih sakit kepala..
macam nak jer hantar mesej kat acik sekarang
"acik..nak berenti belajar"

then mesti dia balas "kenapa???/why?/y?/nape?awat?" atau yang sewaktu dengannya...
(pandai tak leh predict jawapan abang sendiri)
aku akan jawab
"tak tau nak buat tajuk tesis apa"

then mesti dia dah tak balas mesej sebab akan call aku sebab ingat aku nangis..
ooooooooohhhhhh!!!
tidak!!!!
ketensionan ini belum sampai tahap nangis...
esok lusa mungkin.....

aku tak tau la...
asal lecturer aku sebut jer tesis aku terbayang kahwin...
sebut tesis bayang kahwin....(sumpah tak pkey lucah)

adakah tesis aku ada unsur2 perkahwinan????
PAAAANNNNNGGG!!!!KO INGAT KO AMIK SYARIAH?????

ada tak tentang perkahwinan dalam marin??
jangan bagitau aku pasal paus kahwin or dugong kahwin...
aku duduk atas korang dengan menggunakan badan aku yang macam paus nih...
AZZZZAAABBB....
ada berani???

takpun ini bermakna siap jer tesis shahid kapoor akan melamar aku????
takpun aku kena stop belajar then kahwin baru mintak kos syariah and wat tesis perkahwinan??

hai...tension2 ni asik pkey pasal tesis jer...
alamatnya aku cari boyfren habis blaja la...
tak nyempat kepala hotak aku nak pkey pasal boyfren time2 kusut pkey pasal tesis..
mau kalau ada boyfren aku lempang boyfren aku 38 kali sehari sebab nak lepaskan marah kat tesis....

OOOWWWHHH tesis..datanglah ke dalam mimpi ku...

(sekali sungguh mimpi pasal paus kahwin .....azab la ko nak wat tesis pasal upacara perkahwinan paus...)*aku macam nak baling keta api jer bila tengok orang dok makan whale..*

out of topic jap....
asal orang2 ni dok makan paus???
tau tak paus tu berlemak???
dah la paus dah memang sikit
ikan termenung/kembong yang banyak kat laut tu ko makan la..
tak pun ikan sardin..
bukan takat dalam laut..dalam tin pun ada..
hemang hengap hangat horang2 hi...hodok!!!(baca slang sengau)

8 tweet2:

Maya Ayam said...

mak tak makan paus.besar sangat.
mak makan anak-anak ikan jer...

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

hehehe...sedap apa ikan paus...yum3..~

widda_me said...

@mak ayam:i like anak2 hayam..hahahahha

@hailey:ih!!!
mau kena duduk dgn wida ker?

NORFARAH NADIA said...

widda oceanografi ke bio?
dulu abg zul buat tesis ostracoda.

dah amik sample ke?

widda_me said...

widda oseanografi...
tak amik lg...amik sampel maybe sem dpan sbb field work kat pulau sem dpn....sem ni fieldwork kat pantai jer...otracada..apa tu?

NORFARAH NADIA said...

oh nanti fieldwork besar yg ade sume tahun tu baru amik tesis eh.

abg zul oseanografi gak.
haha.. ostracoda la. taburan ostracoda di pesisir pantai pulau tinggi kot. dgn DR ramli. akak pun pnah g lab abg zul tgk die asingkn ostracoda. Ostracoda tu tiny miny materials(die lagi halus dari pasir halus), tgk guna microscop nk asingkn die. kira jumlah die dlm sebotol pasir yg awak amik kot. tu je keje die. pastu g print gambar kat CGAt.

widda_me said...

@farah nadia:

kak farah...kena fkey tjuk and supervisor sem ni gak...ooooo..macam best jer..hmmm....boleh gak difikirkan..

CaPiQa said...

kawen ngan tesis dulu oke? hehe ^_^