BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 15, 2009

AIZWAn dah balik!!!!!!!

jumaat...14 hb 8...
happy birthday to you..
awid call acik..baru nyanyi HAAPP.....acik dah letak call
dpt msj
-tq...acik penat la awid-
eh2..camner dia tahu aku nak wish beday dia...
aku nyanyi perkataan HAPPY 2 pun x sempat habis...
mana tau nak ckp *hush puppies* ke...
hmmm...
anyway my bro...you are very understanding bro...
selama 20 tahun awid duduk dengan acik..
setelah selalu dibelasah..
selalu dibuli..
selalu dikutuk(berjemaah bersama abang ngah)
selalu meyalahkan awid even awid tak tahu apa2..
cth keadaan:

mak2 sedara:acik...awat hang tak kawin2 lagi...dah tua dah pun(padahal abang saya baru 28 tahun ni...normal la...sheikh muzafar pun tak kawin lagi..)

acik: hmm..macam mana acik nak kawin..nak besaqkan anak gajah yang memang dah besaq ni(sambil tangan mengusap kepala aku)

aku: ............(terpinga2)...bangang acik!!!!!!!!!!!!!!

awid tetap sayang acik...
muah!!!!!!!
p/s : weh...dah tua tu buat cara tua..jangan nak jadi muda remaja macam awid yang kiut miut cam hamster ni ek..(teringat cter baru...G FORCE)
back to my entry...
aku jumpa dengan aizwan...
dari ukm aku ditemani dia..

*yer...memang kami ada hubungan sulit yang diketahui ramai....cek*
*si bawang hitam dan si bawang merah...muka cumel...hati baik...*

takde duit ni...
tapi disebabkan kawan aku baru balik dari poland(obersea 2)
aku gi jugak....
yer r...dari form 3 aku dah tak tengok dia..bersama tarian britney nyer...(aizwan...sory..)
tba2 igt..."HIT ME BABY ONE MORE TIME"

kitorang jumpa n makan2 jer....
kat secret recipe..

nasibla aizwan belanja aku..
kalau nak harap duit aku memang tak la..
ibu jari kaki aku pun tak mampu nak pijak secret recipe tu...

sembang...
gelak tak ingat dunia kat dalam secret recipe(sila bayar saya..saya promote restoran anda di blog saya)..

berleluasa cakap kedah....
kata mas "mis...y depa tak hantaq my kek lagi?"
so campur kedah + english....(mas..hang mungkin tak pera
san hang nyer ayat...aku ingat sebab nak post kat blog aku..hahahha)
then after makan2 yang mahal kat situ...

gi naik atas..
konon!!!!!!!
nak main bowling.....sekali umai ajak masuk game jer..

*semangat aizwan...weh..kat poland mesti takde game macam ni kan????*

beli token..(aizwan yang beli lagi...cian dia...asik kena buli..)
then main la game...

aku mula2 tak nak main....
tapi.....
aku dengan mira sungguh main game gendang...
semangat dowh...
aku ngan mira bersungguh2 ketuk gendang tu sampai sakit tangan...

kak ayeen kata pas ni aku dah boleh amik upah main gendang time tahun baru cina..
kak ayeen nak wat tarian singa..hahahha

*b**I...aku cam pregnant woman ...nasi....kita berpisah selepas ni....aku taknak makan kau lagi..kau la pnyebab aku gemuk cam sekarang...dah....shuuh...*
tiba2 terbayang perbualan aku di kedai mamak
mamak: miss..makan?
aku: tak mau!...diet!
mamak: owh..jangan diet..nanti tak cumel(aku tambah dialog ni)
aku: okey la....nasi goreng ayam...
mamak: ayam madu atau biasa..
aku: biasa....bahagian dada...kalau takde dada taknak makan..

aku tiba2 je hangin dengan kak ayeen sebab amik gambar ni...postur badan dah ok kalau perut aku tak buncit...B**I la perut!
pas 2....
kami pun balik...takut terlepas train...miss them...

*aku dah macam bergambar dengan mat salleh lak...yang lain2 tu nak bergambar dengan aku*

to AIZWAN yang HAWT!! :
kalau nanti dah jadi doktor...aku nak beranak kat hang jugak..ingat...aku nak beranak free kat hang...hang cas aku sesen pun aku tak mau...
balik poland nanti tolong cari laki HAWT kat aku ek..
hehehhe...
kalau laki HAWT tu doktor gak..
aku tak yah beranak free kat hang..
sebab laki aku pun doktor HAWT!

p/s:kak ayeen yang kata ko HAWT...aku tak kata..

p/s:aku nak letak banyak gambar lagi sebenarnya...tapi semua kat aizwan...selagi dia tak email kat aku aku takleh nak tunjuk gambar...dah la ada gambar aku main gendang dengan mira sungguh2 dengan niat tahun baru cina ni nak cari duit lebih dengan main gendang...ada gambar umai ,mas and aizwan lumba keta sampai keta kemek...dan lain2

p/s :kepada nama2 yang di highlite...sila bayar saya sebab nama anda telah naik dengan sewenang2 nya di blog saya....especially aizwan sebab nama kau jadi tajuk entry aku...kalau aizwan email gambar aku post lain ek...

p/s:kak ayeen....tq 4 the pics...tq 4 the perut buncit pics...baik...saya tahu esok pemilik PFK **** akan kutuk saya waktu makan....saya mencarut siap2..B**I

p/s:berapa banyak p/s daaa.....bye!..nak sahur!

3 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

hasma bengong.hahaha!weh aku nk pic tu jgak! ^_^

mas said...

hasma....
ade g gmbr x?
aku nak...
nnt ko da dpt ko emel aku ek...

widda_me said...

@lurveladybug:hmmm...copy je dr page aku ni ha...xyah nk send2

@mas:weh....aizwan x hntr lg kat aku...klu dia hntr aku email ek