BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 17, 2009

yea!!!AKU NAK KONvo!!!

nape la aku dah jadi macam ni....
duit ptptpu (memang nama sebenar ) tak masuk lagi...
memang rasa nak mencarut..
yer la...
aku nak gi vincci...
nak beli kasut baru untuk raya....
nak jalan2 keliling kampung tunjuk kasut beli guna duit pinjaman ...
nak angkat kain sampai betis...
nak beli aksesori(mcm salah eja jer...)..
baju raya warna purple...takde lagi gelang warna purple...(aaaaa...mak..nak baju raya warna pink).
dah tu...
di kala ptptpu aku tak masuk lagi...
charger laptop lak rosak...
serius..
nak mencarut 2 lagi meluap2....sedih....
huhuhuhuuhu
dah tu pulak masuk kelas kalaukululus macam tak berapa nak paham..
tapi malas buat latihan...
sian dr juneng....
ptptpu.....
masukla cepat!!!!!!
saya janji saya takkan shopping duit ptptpu rm**** dalam masa seminggu....
2 minggu mungkin....
dah tak tahu nak buat apa...
nak study notes dalam laptop...
charger takde nak hidupkan laptop...
update blog boleh la sebab guna laptop rumet di kala rumet gi kelas(rumet saya sangat rajin)
...................................
dah tu di kala kelaparan(aku puasa yer hari ni...)
niat nak kurus tapi makan mcd pukul 1 pagi tak ingat dunia sambil gelak2...

bubur ayam,nugget,air light coke(tapi tambah 2 kali....baik tak yah amik light coke) ,apple pie , fries punya la banyak , curi2 makan burger kawan pulak tu.....nasibla orang belanja...

macam mana nak kurus????
hmm...mcd atau kurus?????

apa2 pun aku nak ptptpu...
sebab niat nak makan sushi pulak..
hmm...sedapnya piri2 chicken....

gi jalan2 pulak tadi...
beli bunga...
hahahahah.....

hmmm...bila nak konvo ni....
misi mencari boyfren bermula..
mudah-mudahan waktu konvo orang lain dapat bunga aku dapat kotak ada kunci
kunci keta....lamborghini...(mata aku tengah berkedip2)

hmmm.......
berbalik pada cter asal...
PTPTPU...
sila masuk duit saya cepat...
kalau tak saya akan pulangkan duit anda lambat...(saya mengancam anda dengan parang panjang saya kupas kelapa)

gembira seketika sebab ada bunga.....
fine...
beli sendiri..
dengan niat nak keringkan...
sebelum ni dah ada 6 kuntum bunga kering..
ni dah bertambah la...hahahah

aaaaaaaaaaaaa...
aku melalut apa ni....

p/s: mira....aku nyer post xsedih2 dah...cuma agak melalut sebab tak tau nak post apa...

11 tweet2:

imHepPie said...

nak boypren gak..jom carik sesama..muahaha

widda_me said...

@imheppie:jom......wida tgh single skang...mimie single gak ker???

[z@ck] said...

aku pn nk bunga gak time konvo nnt..
huhuh..
=$

imHepPie said...

guys watch out...sesi pencarian akn bmula hik3...

widda_me said...

@zack: hahahha..klu ada kat tmpat ko konvo 2 bleh la belikan bunga utk ko..klu xde aku hntr pics bunga ketas ngn mms je la...huhuhu

@imheppie:yup...watch out...anka dara sunti ini akn mengmbara mncari lelaki idmnnya

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

widda dh giler...hehehe!!

widda_me said...

@hailey:yup...sy gler

didiedulukala said...

ok..aku convo esok.. so aku nk bunga japg..

widda_me said...

@didie:mntak kat kak ayeen....dia xbg nafkah kat wida...so wida xde duit...

LurVeLadYbuG said...

bgusla x sedih2 dah.aku pn makin sakit prut gelak bce update ko.hak3!
we bli bunga kt mne?nk gk!kt s alam ssh nk cri woo.. =D

widda_me said...

@lurveladybig:weh....sruh la bf ko belikan...aku beli time konvo...so banyak la....s.alam xde????
so mundur!...hahahah