BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 26, 2009

OWH !!!!!!!!!LELAKI IDAMAN.....

gatalnya tajuk entry aku...
hahahah...
saja jer nak letak2 gambar lelaki idaman setelah aku godek2 kotak merah aku yang penuh gambar laki..(baik...aku gatal)
antara yang menjadi idaman

umur:9 tahun

*i'm so hot hot*
SHAH RUKH KHAN...
fine..bukan setakat darjah 3 jer..even aku ada taruh hati aku kat dia sampai skolah menengah even dia dah kahwin ...aku tekad nak jadi no 2 dan jadi ibu tiri yang mulia kepada anak2 dia,suhana dan aryan....suhana n aryan..u can call me mummy...nehi2...
keistimewaan:mata cantik,kening yang garang2 manja,rambut terpesona...

umur:10 tahun

*i'm cool*
HRITHIK ROSHAN
dah naik darjah 4 ada pulak cter hindustan baru...kaho na pyar hai..dah ..berangan pulak nak kahwin dengan dia...aku berangan2 kalau sesat dengan dia kat pulau...waaaaaaaa!!!!!!!!hrithik sayang...i love u!
cuba tengok body dia...MANTOP!
keistimewaan:body mantop....pandai berlawan(berpandukan aksi2 lawan dia dalam movie)

umur:12-14
*sambil berkata..wida..saya kejar kamu..heheheh..aku pun lari2 manja*

VANNESS WU
waktu zaman kegemilangan F4 dulu...kawan2 aku sume minat si vick,ken dgn jerry(nama ahli f4 yang lain)
dah tu bila kira2 nama jodoh aku dapat 99%..hebat!(ala permainn yang kita kira huruf2 dalam nama kita dan pasangan yang dipilih n kalu dapat 100% 2 cnfirm ada jodoh)
keistimewaan:bibir mungil..hehehehe(sy gatal),suara macho!,pandai menari...

umur:15-sekarang
*yer..wida la bakal isteri saya*

MOHD AIZAM MAT SAMAN(ADAM)
insan yang aku puja bertahun2...
even sampai skang..tak sefanatik dulu la...
aku cakap kat mak yang aku nak kahwin ngan adam..mak kata tak boleh..dia orang sabah(saja nak patahkan semangat aku)...cari orang kedah jer...
tapi aku tetap menaruh harapan kat adam...aku kumpul gambar dia..jadi fan club dia...
memang berangan dah ni nak kahwin ngan dia...
tapi aku tak boleh sebab mak tak restu..maaf ADAM
keistimewaan:mata juling menggoda,pandai menari,suara hebat,putih,cute,muka ala2 sabahan(bodoh wida...dia mmg sabahan kowt),ada kete NISSAN FAIRLADYZ,sangat cool tengok dia dalam WAKENABEB,owh..sungguh banyak..tak tercapai akalmu

unur:18-sekarang
*saya sayang awak,wida..muah!*
SHAHID KAPOOR
si comel menambat hati yang buat aku tak tidur malam teringat2 kata2 romantiknya...
mak tak bagi aku kahwin orang sabah sangat..nah amek!aku amik lagi jauh..INDIA!...
tapi bila aku tau dia dah duduk serumah dengan KAREENA KAPOOR (kuang hajar kareena)tanpa ikatan pernikahan aku punya harapn semakin hancur...sedih..luluh...kecewa..tapi takpe..aku masih menanti...
tapi skang takpe..KAREENA dah duduk serumah dengan SAIF ALI KHAN after break dengan SHAHID...shahid..nehi2 worry...i always be ur side in whatever condition....
kesitimewaan:mata dan rambut yang cool...pergh...dia pandai menari kowt...

lelaki idaman lain??
ada..ramai lagi...
tapi tak leh la tunjuk gambar...
giler..
buatnya diorang baca blog aku ker??
tak naya dibuatnya...terang2an aku penah admire diorang n dah confess dalam blog ni secara terang2an...

yang nyatalelaki idaman aku:

soleh.hormat orang tua,patuh pada agama,peramah,ikhlas menyanyangi saya

maaf...jawapan di atas adalah ketika saya bergelar artis...

seikhlas2nya jawapan aku...

  • mesti menerima aku dan keluarga aku seadanya...(i will not change my GILA perangai for any man)
  • bukan pemarah(sebab aku cepat nangis kalau ada orang marah)
  • makan apa saja(sebab aku tak pandai masak..kalau aku wat sup kambing keras pun dia kena makan)
  • tak romantik(geli okey kalau romantik)
  • boleh teman aku berjam2 kat shopping complex beli kasut vincci dan crocs(dan bayar sekali)
  • mesti balik raya kat rumah aku tiap2 tahun(ni permintaan mak..bukan aku)
  • mak dan ayah aku adalah mak dan ayah dia jugak..bukan mak dan ayah mentua...
  • tak boleh kongkong aku..kalau aku nak kuar dengan ex-bf gi karoke pukul 2 pagi kena benarkan(alamatnya wida sampai bila pun ko tak kahwin)
  • mesti masuk bilik bersalin time aku nak bersalin
  • tak boleh kontrol2 malu....boleh main tendang2 dan pukul dengan aku selalu..(kalau malu2 aku lagi rasa nak sepak)....
  • sporting....(bukan sporty)
  • mesti kena pandai berenang...(sebab aku nak buat kolam renang kat rumah..kalau aku mandi sorang tak best la...takkan ank ajak pekebun dan orang gaji mandi kowt)
  • sanggup dengar aku cakap dengan mak melalut sampai sejam-dua jam sehari...
  • sanggup terima aku yang sangat manja dengan mak abah(bukan kau)
  • rajin iron baju sendiri(aku malas iron baju)

andai insan itu tercipta untuk aku,simpanlah dia untuk aku..
andainya dia bukan milik aku,buanglah dia dari hidup aku...

apa kes aku tulis senarai lelaki idaman mengarut2 ni??motif??
biarla..blog aku...aku punya suka la..hahahaha...
bye!
statistik tak habis lagi..
EQUATION...DEM!

p/s:kalau korang perasan...aku selalu sebut pasal vincci kan semenjak duamenjak ni....tak perasan????godek2 balik post lama....heeeeeeeeee!

5 tweet2:

RoSe_ViOleTE said...

widda!!
nape llki idaman 1st ngan 2nd kte same ha???
xbleh jadi neh...
hahaha...

yg ke-3, akk bkn Vaness, tp akk ske kt Ken.huhuhuhu...
giler fanatik f4 dlu..ahha~~

skang no more mrk2 itu...
hanya Choikang Changmin seorang..lalala~~

widda_me said...

@ROSE_VIOLET:hahaahah..cmner ni leh sama...akk la tiru wida..heheh
wida xsuka ken...dia GUMUK!!keje dia dlm meteor garden makan jer..heheheh...vaness tough..hehehe..sp choikang changmin???

imHepPie said...

huihhh...xley blah..

aku pon nak gak..lelki idman saye:

inchek johnny depp
inchek fahrin ahmad
inchek bront paralea
inchek aaron aziz
inchek ahmad farhan hassan *winkwink* (smoga empunya badan x mnjejakkn kaki ke cni ngeh3..


tpi tu la mak da bgi syrat suh crik owg dkat je..kdah ar nmpknya hik3..

widda_me said...

@imheppie:klu cm 2 kita kawin dua je la...sama2 kedah..hahahah...tp xditerima agama la plak..hehehhe....

hahahha...sy harap sgt encik yg dijangka x mnjejakkn kaki e2 akn tiba disini...hahahah...confession of tenage girl

Anonymous said...

widda,emm,,,ko c hat arkk?/aq nk 6ber phone ko bleh arkkk?????aq arap2 ko kasilah kt aq..alahh,,lgipown aq nk bual2 ngan ko...ko end 6ber ko kt 6ber nie(0147463309)..arap2 ko kasilah..dada...bubye..muuaxxx...