BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 26, 2009

ENTAH LA NAK BUAT TAJUK APA..banyak kisah sangat

SAjaK KE LaUT........................

tengah semangat upload notes....
copy paste notes(untuk kurangkan page bila print)
sambil baca blog2 orang...
ym...
fesbuk...
dan masih copy notes lagi..
sambil tunggu bila nak gi sahur...
bila dan bila...
aku tiba2 blur....
tersentuh...
terkedu..
terkesima...
segala ter la...
dan menangis...

p/s:nasib rumet dah tdo..klu tak malu jer...

KIsAH DUA :(AKU TAK BERAPA KISAH SANGAT)

tak sangka ...
budak bilik depan(ika dan hana) dengar gak lagu clap2 nobody tu...
aku suka...
thanks hana n ika..
patutla bila aku bukk lagu tu kuat2 kat bilik aku takde orang baling kerusi kat luar pintu bilik suruh diam...
to the people yang tak suka lagu clap2 tu..yang kutuk2 sy dalam kereta di kala saya menyanyi lagu tu dengan lancarnya dalam bahasa korea...see????ada ramai yang suka lagu clap2 2...huh!

p/s:clap2 tu adalah bunyi tepukan...bukannya silap2...faham?

KISAH TIGA:(SANGAT KISAH)

acik call cakap...

acik:kalau nak balik ,balik la....acik bagi duit...
aku:takpelah...awid ok jer..tak kisah..balik raya nanti awid baliklah..
acik:ok kalau macam tu..
aku:(dialog dalam hati:aku nak balik..tapi tiket2 dah habis...so cakap la aku taknak balik...)

KISAH EMPAT:

WEH!BANGUNLA...KATA NAK SAHUR!

p/s:mood:geram!

KISAH LIMA:

ni kisah best....
baca2...jangan scroll jer..
tadi kul 4.30 sampai 5...
aku tido...fine2..
3.30 sampai 5...tapi terjaga2 sebab tengah mesej dengan kawan..
pas tu mak hantar mesej gitau pasal mama kat kedah..
kakak hantaq mesej cakap"tidoq ka?"(macam2 tau2 ja aku tidoq)
so masa yang paling nyenayk aku tido adalah 4.30-5 jer...
sebelum tu aku mimpi nak makan nasi kerabu...
bangun2 pukul 5 tu tekad nak gi bazar ramadan kat shell bangi tu sebab nak nasi kerabu...
okey..fine...korang kata tak menarik kisah ni..

KORANG:"BONGOK la wida ni...gi bazar pun nak cerita detail..."
AKU:"biar ar..bagi aku cerita habis dulu boleh tak...
KORANG:okey2...sambung2..

yang menarik kisah ni adalah

AKU KE BAZAR SEORANG DIRI OKEY!!
MEMBELI MAKANAN MACAM 6 ORANG NAK MAKAN OKEY!!
NAK BAS MINI WTF YANG SALAH OKEY!!
BAS TU MENUJU KE DEPAN BBB TOMYAM OKEY!!
AKU KENA BERJALAN KE BAZAR OKEY(sebab salah naik bas)!!
SEORANG DIRI OKEY!!
SAMBIL MESEJ TEMAN TANYA NAK MAKAN APA OKEY!!
TUNGGU BAS PUN SEOrANG OKEY!!

so..menarik tak??

KORANG:tak pun....
AKU:DAH R!TAK MENARIK SUDAH...SCROLL LA CEPAT DENGAN MOUSE MAHAL KORANG TUH...TAK PAYAH BACA LAGIK....

mood:merajuk..huh!

bye!
dah penat ...
nak tido..
eh silap..
nak study!
saja nak tunjuk crocs baru yang aku berkenan..harga 49USD..nak belikan untuk aku???
time beday aku ek..
untuk masa terdekat nak kasut vincci..

p/s:kak ayeen...gambar ni utk akk...susah sangat nak tunjuk crocs yang wida suka...masuk dalam blog jer senang...

kak ayeen kata dia suka warna hijau sebab dulu dia rumah sukan hijau..huh!aku suka hitam so aku dulu rumah sukan hitam..WTF..aku kena suka hitam berbanding warna2 lain sekarang sebab aku tengah hitam akibat pulau tinggi dan warna kulit dah jadi hitam dari jalan tar...
amek ko...HITAM DARI JALAN TAR..bukan jalan tun/tunku abdul razak...tapi JALAN TAR..ala yang kena gelek2 dengan mesin pengelek besar tu...ada batu2 tu...

2 tweet2:

ayeencomot said...

oi..hitam dr jln tar tu trademark aku..
jgn amek..
kang saman kang..
ahahah~
ye aku suka hijau..smp skang..
best2.

widda_me said...

@ayeencomot:akk 2 hitam MACAM jalan tar....wida hitam LAGI DARI jalan tar..so x tiru r..hahahaha