BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 2, 2009

AKU BANGGA!!!

BANGGA????
ada dua sebab..

1---->walaupun aku xdpt tiket nuffnang 2 dsbbkan ada masalah teknikal(saya maafkan)...tapi aku tahu...kepuraan aku terhadap takutnya aku kepada equation menjadi..heheheh..

sebenarnya saya sayang equation(sesi membodek lecturer kalkulus aku sebab nak mid sem...dr juneng...bagi saya A...saya sayang equation)

2---->sebab ada orang puji kata pemikiran aku terhadap blog dah semakin berkembang...
ayat kawan saya:-dah boleh nampak la wida punya pemikiran dah berkembang dalam blogging...tak lama lagi mesti lagi berkembang(saya harap kawan saya takde niat nak kata badan saya yang berkembang)...


ok fine..dulu waktu mula2 blogging aku letak gambar aku pakai purdah yang gabak bapak besar kat header atas..ingat kah????mari flashback?...tak ingat???kuang hajar!nah amek ni(sambil menumbuk!)
pas tu entry pulak poyo2(ok...sekarang punya entry pun masih poyo..kalau nuffnang nak bagi anuggerah mesti tak tau nak bagu anugerah apa...anugerah syok sendiri mungkin...
dah tu dekat side page penuh gambar ....nasib la ada bestfren 3 jer..kalau ada 30???nak ker orang yang datang blog aku scroll habis2 samapi bawah...??
(sekarang pun orang tak nak tengok gambar kat side page aku sebab asik kena tengok gambar perasan cute tu jer..huh!bosan..ko memang perasan wida!)
dah la...
nak tido..
nak gi kelas EKOMAR (blurrrrrr~~~~)yang best esok...
baiklah mahu tidur...
bye malaysia...
lets sing a song before you sleep...

i want nobody2 but you...
clap2 ...clap..(ini tepukan...bukan silap...silap)
i want nobody2 but you...
clap2...clap
ok...
lega
dah boleh tidur...

5 tweet2:

shandye. said...

ko nape meraban dok pomot nuffnang ni?

hayoo.... mak konfius sekejap...

wanie zulkifly said...

ahahahah...
clap2...clap..
silap2...silap...
klakar ar seyh..ahaha

widda_me said...

@shandye:bukn promote...sedng memafkan kesalahan diorang la nok...

@wanie zulkifly:hahahha...clap2 tau...bukn silap2...hahah...ala tarian tepuk2 tgn yang wida wat time meeting ri 2 utk ajar anak2 yatim nnt,,,,tp diorg x bg

jigsaw said...

zaman berkembang maju.
wida berkambang maju.
semua sudah berkembang maju.

widda_me said...

@jigsaw:kureng hang mat...memang nk kena belasah ngn aku nih!..nah!..aku tumbuk!