BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, September 6, 2009

Hari Untuk KEPAM....bukan APAM..

hari ni... i mean today.....(5 sept 2009)

aku,nab,fida n lala...
let me introduce sket pasal diorang
lala----->>>
my bestie waktu seklah and matrik..aku penah cter banyak kali pasal dia dalam blog..ala gambar dalam kolam tu...ingat???cuba godek2 entry lama..
nab----->>
nama dia nabila..kalau kat sekolah panggil nab/kepam/kalut..
tapi bila kami pi lepak kat rumah sewa dia kawan2 dia panggil dia BELL..wah2..terkezut kitorang bila nab dipanggil BELL...fine..ikut hampa la nab...
fida--->>
ni kawan kat matrik...sekolah tak...
fida satu kepala dalam mengenakan nab..
sumpah idea nak kenakan kan kepam ni time ada fida membuak2...
hahah...dia panggil nab kepam..nak tau nape???tunggu nanti..
*fida,nab a.k.a kepam,lala... *
ok..kemudian...
------->>>>.wida...
hahaha..aku la owner owner blog ni yang gambar comel aku bersepah di merata2...i mean merata blog aku ni ha...jangan cari dalam magazine plak...
lala and fid kata aku kurus???hahahh..
baik2....semua bengang bila aku cakap gitu..
jangan baling kerusi kat aku bila aku keluar bilik atau pergi kelas...
diorang kata..aku tak kata..tapi taktau la kalau diorang nak jaga hati aku jer..huhuh
*me.....flowers....sweet together...sweetooo...*
firstly jumpa dengan nab dulu....
tau kitorng lepak mana??
teka2..cepat..
midvalley????hmmm....tak2...salah....dua lagi peluang...
times square????jauh dah menyimpang...salah lagi..
alamanda??hampir dah....sikit lagi...
teeeeeeeeeeeetttttttt!!!!!!!!!!!!
masa tamat...
jawapannya METRO KAJANG>>TEMPAT MELEPAK TERHEBAT!!!!
ok2..bunyi maca tak cool jer lepak situ...cool ok..
yang penting orang yan hng out bersama..bukan tempatnya..huhuhuhu
selepas azan maghrib baru la lala and fida samapi..
mencari2 kami kalah ala2 rancangan jalan2 cari makan cari tempat makan..
harapan kami punah bila semua tempat penuh...DEM!
last2 gi mamak beli air jer..huhuhu..
dah tu kmi mula beronggeng di bulan ramadhan..hahaha
program jalan2 cari jantan kami...silap...cari makan kami bermula di...
satay kajang...HAJI SAHMURI
okey..ni makanan yang korang nampak...tak tau yang tak tercapai dek lens kamera lala...ada satay perut si nab punya....fida nyer nasi goreng la...bla..bla...etc
semangat ok dia nab nak gambar sampai tutup muka aku
lala and fida posing time makan...kelapa tu pahit..boleh perah wat santan..keras!!
*bersama satay kajang yang secucuk 6o sen..kuah bagi banyak..membazir...*
dah tu dah makan gi jalan2 lak kat metro point..
niat nak beli sushi king jer..
*sapa tak penah tengok menu SUSHI KING*
*gambar ini ditangkap oleh mangager hensem itu*
lala dan fida saja buat trick..
*cubaan nabila buat comel untuk goda abang manager sushi king untuk mintak murah dengan alasan student price*
last2 melekat kat ctu sebab ada abang manager sushi king yang sangat hensem(diorang la kata)
dah mengorat2 sambil curi2 ambil gambar manager tu(lala and fida...aku n nab tengok menu)
p/s:sapa2 yang makan kat sushi king metro point sila usha manager nyer..(lala suruh)
then..jeng2....berjimaba di bulan ramadhan al mubarak
kami ke karaoke...kat MUSIX BOX...
*nab cuba ikut gambar amoi tu...tapi tak jadi..hahah..nab..mulut muncung lagi*
*aku dan lala tak ikut sapa..kami memang fotogenik...*
orang ramai so kena tunggu 45 minit..jadi kami menjadi camwhore sebentar.....
mari2..lihat gambar camwhore....
*tiga dara perasan tiga kanak2*
di pintu suka hati doraemon milik METRO POINT...
pintu suka hati..bawak i balik rumah sekarang
*sheila cuba mengipas bontot fida...tak senonohkan mereka??*
*habis tangkap gambar ni nab tersekat bontot...usaha kami menarik dia keluar dari tempat bontot dia tersekat tu sekuat2nya...
sampai pakguard pun datang(nab suruh cakap citer ni tipu)
*asal nab tangkap gambar kita kan lala fida mesti senget...*
*OMG!!!my ASS on FIRE....SO HAWT!!*
baik2..gambar ni semua orang akan buat bila keluar...aku nak buat gak..tak kira
*my fav pics for today...bila tokey music box tengok gambar ni dia terus suka dan ambil kami sebagai duta MUSIC BOX....tambahan pula suara kami semua sedap...xpecially FIDA.
dah habis camwhore kami pulang ke rumah sewa nab yang kepam....
p/s:nab perasan dia artis so dia tak bagi gitau dia kepam...

ok..aku ada tertinggal sejarah nab....
nab..hampa jangan ingat kami lupa..hahahha
nab dipanggil kepam sebab dia ada banyak seuar tidur yang kita tengok kat kedai2 yang jual rm5 tu...warna cam lusuh2 tapi sedap pakai...sluar tu kan lusuh..tapi sluar nab kepam..ish2..
nab dipanggil kalut sebab dia memang gelabah...
lagi satu...info pasal nab..dia ada keturunan pelopor KFC..cuba semua orang naik balik page atas2 dan tengok gambar nab yang selalu perasan dia artis padahal tak...sama kan hidung nab dengan diorang????aku tak kata...lala dan fida yang bagi cadangan...
p/s:sebenarnya banyak lagi gambar yang aku nak letak tapi aku tak tau nape la laptop nab gini..tak paham aku....aku post entry ni kat rumah sewa nab...guna lptop VAIO PINK dia..takpe la...nanti aku letak lain kalau rajin...

2 tweet2:

NaZZy Hall said...

nk kenal dgn kwn ko...
yes!!!

widda_me said...

@nazzy hall:Ya ALLAH...gatalnya.....sabar jer ngn abg naz ni