BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 10, 2009

PREGNANT kah????

bangun pagi...
muntah ...
sakit perut..
macam ada tendang2 dalam perut aku...
pas tu kira punya kira...tengok2 aku punya waving red flag tak waving2 lagi..
wooooo!
i'm virgin..no2...not clear enough..make it bigger....i'm VIRGIN!
ingat ni cter juana miracle yang pragnent tiba2 even virgin...

first of all..
memang nak ngaku aku tak pergi lab kom tadi..
aku dah nak muntah tengok programming dari pukul 6 semalam non stop sampai pukul 2 pagi semalam...
and aku ada lagi 2 bab tak baca...even aku luangkan begitu banyak masa(ok..masa tu campur dgn bukak posa+solat+update blog jap+main mesej sket+mandi)...
aku tak paham2 lagi command tu..ok..
aku concerntrate nak paham command2 yang aku tak paham tu..
FOKUS!
last2 aku terpaksa hafal..
kalau nak tunggu faham sampai tahun depan pun tak paham2...
so bila menghafal keburukkannya ialah kalau lecturer aku pusing sikit jer soalan dari yang aku hafal ,aku confirm2 tak boleh jawab...

aku dah sakit kepala..
ditambah dengan esok satu paper lagi yang ada lagi 4 bab aku tak study...(4 bab sebelum ni aku study pun aku masih blur2)
tidak..
sekarang ni baru cam fikir nape bila dapat tawaran masuk ukm dulu aku terima...
padahal aku boleh jer membajak sawah di sawah tok dengan lintah2 sekian alam.....
tak pun pi motong getah arwah tok nah...
tak pun amik upah jaga anak2 kakak(maksudnya aku jadi orang gaji dia la)
tak pun kahwin jer dengan orang kampung sendiri..
tak payah nak baling2 tong gas gaduh nak balik raya mana tiap2 tahun...
waaa!!!!!
sakit kepala!..
nak mencarut tak boleh..tengah puasa....
aku malas nak fikir pasal komputer nyer study even exam malam ni
...aku nak study OSEANOGRAFI FIZIS DESKRIPTIF jer..
(complicated kan nama subjek aku...tapi takpe..lecturer aku baik)

dah..bye2..nak study osean..nota komputer aku letak dalam kotak siap2 untuk packing balik hujung sem...

p/s:minggu depan ada lagi dua paper yang membunuh jiwa raga aku dengan membatalkan niat keluar dengan sapa2,atau pergi tengok wayang ataupun ke mcd(ok..yang ni tipu)..
paper EKOLOGI MARIN DAN AKUSTIK MARIN...
giler arh...nama subjek aku akustik..dah macam artis punya lagu...
contoh lagu..."nobody...akustik versioon"
lcturer subjek ni sama dgn subjek osean aku...
ok lah..bye..nak sambung study...sambil fikir masa depan yang gelap

8 tweet2:

jigsaw said...

pregnant la duh.

gud luck sama exam kamu!

protonians said...

ermmm anak saper tu??

BTW, are really sure about what you are typing?? I mean really sure??

Da check da? hehehehe

widda_me said...

@jigsaw:fine...aku dah betulkan...aku menaip dikala emosi tak betul sebab exam

@protonians:
dear my eddy imran:

apa kata u bawak i pergi klinik and kita cek???

BONGOK!!!!!
jangan nak bukan2 dengan wida..
i never make that crap thing with sapa2 ek...
i ketuk2 u nanti nak?

widda_me said...

@jigsaw:lupa nak ckp..tq 4 the wish

LurVeLadYbuG said...

kaw merepek ape bulan pose ni?pregnant x?hehe

ayeencomot said...

ahahahahahaahhahahahahahahahahhahaha.
ak nga gelak guling2 baca entry nie.
nak betolkan pregnant pon ntah bape kali..
belon kira "red flat" lagi..
ahahahha..
seb bek ak nmpk..

ps:saje nak riak.aku tak pose tape riak..ekekek~

imHepPie said...

alaaa...baru brangan nk dpt anak buah...

widda_me said...

@lurveladybug:

yang...aku tak merepek..saja jer..yang..jom bukak posa sama esok??

@ayeen comot:ok2..fine...akak wida lantik jadi penapis entry blog wida sebelum wida post

@imheppie:hahaha..tunggu i kawin ek..skang pun xde calon..mimie carikan satu ek?