BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 8, 2009

Fulus MANIA

penah dengar tak pasal game nie??
aku macam penah dengar tapi aku tak ingat kat mana..
aku takde niat pun nak promote game ni macam sesetengah orang yang perasan diri hans ezac...
ops!
tiada kaitan antara hidup dan mati yer..
jangan hans isaac saman i nanti sudah..

ok...
korang penah rasa tak perasaan ni..
tengok dompet...ada beberapa keping not merah...tak sampai 4 pun...
pastu...
pergi mandi...
tengok pulak shower cream dah sikit gila...
nak shampoo rambut tiba2 tengok conditioner dah tak de langsung..
baling2 kat dinding pun tak nak keluar gak...
conditioner sangat pentingkan diri...
pastu nak keluar pergi mcd sebab nak makan apple pai jer(sebab itu yang paling murah)
tengok deodorant dah tinggal sikit...
macam tak cukup jer untuk pakai seminggu...
yang ni tak boleh baling sebab nanti pecah..botol kaca...boleh hantar kat kedai jual beli barang terpakai...
pastu...pergi cafe beli ayam goreng untuk bukak puasa harga dia rm2.50..
sama harga dengan bihun sup..
yang mana korang nak makan(jap...ada kaitan ker)
pastu bila nak on laptop kena pinjam charger orang sebab charger sendiri takde...
waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
nak duit pt..
nak jugak2...
shower cream sume benda2 nak habis dah....
aku niat nak pergi bawak sepanduk bersama acap ke tempat duit2 tu..
tapi..........
hmmm......
tengoklah dulu....
bye...
nak pakai deodorant yang nak habis dah tu...

8 tweet2:

syafiqah sair said...

alala...cian....
aku simpati teramat..
nak bwk sepanduk tuh...bwk kereta kebal sekali...
dengan mercun bawang sekali..huhu...

widda_me said...

@syafiqah sair:
bleh...aku bawak kete kebal ko tlg bawakkan sepanduk 2 ek...
mercun bawang biar acap bawak

shandye. said...

widda... ko dapat tak invites dari nuffnang utk cter 'beyond reasonable doubt' tuh?

aku dapat dowh... hehehe...

aku taw ko masuk competition tuh kan?

imHepPie said...

hanz isaac mmg ensem!!!i like...

imHepPie said...

nak dwet ke syg..meh2 siapkan esemen daku wahaha

widda_me said...

@shandye:ok fine...ak xde luck skang dalam sume hal..termsuk la hal duwet dan wayang..
tahniah2 dpt...
aku ada xam malam tu..
semoga kau bergumbira di sana

p/s:english aku mcm WTF jer waktu komen kat nuffnang 2

@imheppie:hahaha..tidak...diriku takkan siapkan assgment sp2 sbb exam belambak2...
hans isaac mmg hensem..tp hans ezac tidak

[z@ck] said...

tenyeh deodorant sampai ke calitan yg terakhir weyh..hahaha

widda_me said...

@zack:hahahaha....mmg dok tenyeh hari2 la nih...klu tak pi kelas bau ketiak sat ni macam mana..hahahah