BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 16, 2009

HARI BAHAGIA!

alhamdullillah....
aku dah dapat ptptn..
first!langsai hutang abang aku dulu...

ok..banyak ni nak cter tapi masa mencemburui aku...ni rasanya entry last before balik and aku akan update pas raya la...kat umah xde internet..
xmampu..huhuhuh
kepada rakan2 yang akan fly sebelum atau selepas raya aku ucapkan tahniah..
tolong bawak balik orang puteh yang hensem tinggi kacak kat aku...
anas..thanx semalam bawak all the girls kuar..
fine2...piji..ko bukan girls...
then tq to someone yang sentiasa tolong aku dikala kesesakkan..
aku takde duit pun leh berjimba sebab kawan aku yang belanja...
now ,hari ni,saya pulak belanja..ok????
give and take..hahahaha..
dah macam ucapan artis bila dapat anugerah kan???
hahahah
ini ucapan terima kasih la bongok!
ok...sekian updating.....
after raya i will be back..
dont miss me????
if you do just come here and read all the entries...

last..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN
KEPADA
SEMUA UMAT ISLAM
YANG MENYAMBUT RAYA PADA TAHUN INI
TIDAK KIRA DI MANA ANDA BERADA ,
BANYAK MANA ANDA PUASA,
BANYAK MANA ANDA TERAWIH,
BANYAK MANA ANDA TADARUS..

I'M GONNA MISS U!
MISS ALL OF YOU!

MOM...DAD!!!
I'LL BE BACK TOMORROW..
DUN FORGET TO PICK ME AT STESEN BAS
AND ALSO ALL MY LIST...
MY MAKANAN LIST...

P/S:nak gi shooping ...nak ikut????tak payah...

nak balik esok..yeay!

6 tweet2:

imHepPie said...

nak ikottt....nak balek gak wuuu...xaci2...

hengatkan ari bahgia cam nak kawen

[z@ck] said...

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin..
=)

protonians said...

laaa... ingat nak balik ke england ker, russia ker..

Blik kedah jerk... ucapan berjela2. ..


kah kah kah :D

tanpa nama said...

inilah melayu....dapat duit ptptn digunakan untuk bershopping. ingat, duit rakyat.duit rakyat....

chipsmore said...

selamat ari raya..maap zahir batin :)

widda_me said...

@imheppie:hahahah....xsemestinya bahagia 2 kahwin jerk...

@zack:slamat hari raya maaf zahir batin

@protonians:suka hati r!
bising jer...potpet2...dah la suka berleter..amik wida pun lamabat!!!!

@tanpa nama:terima kasih atas sokongan anda

@chipsmore:selamat hari raya maaf zahir batin