BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 12, 2009

POMPUAN GILA STUDY!!

di kala dua minggu exam..orang lain study aku study sambil camwhore..tapi disebabkan kamera yang bila tangkap 5o gambar dia dah tulis "camera memory is full" aku tak de lah banyak gamabr sangat...ponat eden dok study jer...harus rehat2 sambil menikmati secawan air masak....huhuhu...



enak kan study berkain batik????harus sopan di bilik..kang rumet aku takleh study kalau aku sexy


ops!!!
M to the O to the V to the I to the E

kantoi tak study..owh..ni di kala cam otak tensen tak hengat so kena layan cter..
kawan aku lak baik punya bagi cd kartun sebeban kat aku..mana leh tak tengok kan....


nampak kipas tangan???seksa ok study week and minggu first exam kipas terbakar...
aku ngan rumet mengklasikkan diri dengan berkipas tangan


mati aku lah!!bilik aku(tiba2 nak emo)

botol air???study perlu air..kalau tak nanti tido(alasan lagi)

nampak gigihnya aku study berlapikkan bantal gebus!!!


itu plastik keropok..
ha!!!!kata lah aku gemuk!!!makan atas katil sambil study!!ni tuan blog yang dah ngantuk tapi tak habis study lagi..
so landing sebelah laptop..
dengan harapan ilmu dalam lappy akan masuk dalam otak dengan mudah..
amek ko bangun pagi esok laptop ko lagi panas dari rice cooker yang tengah goreng ikan

ri ni dah habis..yeay!!!lantak lah dengan rsult...lagi dua minggu result nak kuar baru tukar mood kepada mood nak-kena-marah-dengan-abah-mak...

dan tiba masanya untuk berjimba!!!
$#@#%&&*&^%$#@##$%

duit takde!!!!
belanja la weyh!!

5 tweet2:

cik EPAL said...

macam sexy sangat ajeee...hehe ;)

Fza.ithu.Zazha said...

hahahaha.. apekah..
situasi yg same b'laku disini. haiya.. ngeh ngeh! :))

widda_me said...

@cik epal:

hahaha..agaklah...xmo lah study bertutup bagai...perlukan angin kluar masuk yg baik..oleh itu kena sexy..bila nk tgkp gmbar smgt cr selimut kepam

@fza:

hahaha..nampaknya kita sama...movie lg bnyk dr study..lantaklah kan..hahahaha

sI tEDI said...

baca buku baca buku baca buku

TrueNo said...

mang ai bilik sepahnyer