BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 4, 2009

MY BF sangat LURUS!

ok...i told u that i have two BFF....yg first dah cter
ni yang kedua ...nur adila azmi.....
hahahhaha..pompuan ni aku nak kutuk lebat pun takpe....dia tak baca blog....hahhaha
FB mahupun FS pun dia tak tahu...nak google adam pun call aku 10 kali tanya....hahahha..tengok..belum apa2 lagi aku dah kutuk..hahahha...

ini nur adila..yang aku pgl D jer..sbb bila sms nak pgl dila cam buang masa kan so pgl jer D...dlm sms dia pgl aku KW=kakwid...tp kalau real life panggil aku KW memang aku tempeleng dia sbb dah takde nama lain ke nak panggil aku KW kan..hahahha

cara perkenalan:
aku and dia nih kawan dari kecik lagi...tp bukan since diapers...aku kenal dia umur 9 tahun..takdenyer nak pakai diapers lagi waktu tuh..memang nak kena la kan kalau pakai...dia muda setahun dari aku...sebenarnya bukan setahun...lebih kurang dalam 3 bulan jer sebab dia lahir bulan 2...aku bulan 11..
kami dari kecik gi sekolah sama2....balik sekolah sama2...tarik beg sekolah EAZY BEG (rindu beg nih)sama2 sebab balik jalan kaki kalau mak dengan abah tiba2 lupa nak amik(sebenarnya balik awal)...
aku and dila banyak gak benda yang kami suka....tak macam aku dengan mira..aku and mira banyak perlawanan...(yg sama hindustan)...tapi takpe...dua2 my BF so sama or lain dua2 punya kelebihan sangat menarik perhatian aku..hahahhahaha....
aku and D sama2 suka pink...sama2 suka ADAM..hahah..sama2 berangan...disebabkan dia nak beralah dengan aku dia kata aku AWEK ADAM dia ADIK ADAM...perasan...(baru perasan...ramai giler kawan2 aku kuat perasan...sabor je lah)tak banyak pun...dua ni jer...
kami dulu kecik2 minat mohabbatein....tapi D mnat mohabbatein jer..cter2 lain dia tak minat sangat..kena paksa dengan aku tengok adalah...sabar jer BF aku sorang nih kan....

kami dulu...(asal semua dulu nih?)actualy kami dah lama tak hang out sekali...cuti lain2..lagipun aku and dila dah tak dok sebelah2 rumah dah...aku duduk kulim dia dok bandar PUTRIJAYA kat sungai petani...(mesti semua tertipu ingat putrajaya)...so banyak kenangn dulu lah...skang ni berSMS jer yang selalu..but she's stil my BF..

ni semua gambar2 aku and dila dalam vdeo nyanyi lagu adam....tapi takleh tunjuk video tuh....BURUK ok suara kami nyanyi...actually bukan suara aku..tapi suara D...hahah(taknak ngaku suara sendiri buruk)
muka masing2 dah la berlengas..mana tak nyer..
aku tengah masak didapur dia panggil buat vdeo nih..
(nak cakap dok rumah rajin tolong mak la kan??)


asal BF aku ni lurus?????
ya ALLAH memang sangat lurus ......
aku tipu dia apa2 pun dia akan percaya..fine..korang akan kata...wida/hasma memang selalu tipu orang and orang akan caya..yer aku ngaku..tapi nak tipu korang aku penat perah otak weyh..ni nak tipu dia aku just kelip mata jer..hahahhaah

contoh:

aku:D..nak tau tak...anak kakak dalam perut tuh kalau tendang nampak kaki dia terkeluar

D terus lari pergi kat kakak aku...kakak aku mgandung dalam 6 bulan kot time nih...

D:kakak..kakwid kata anak kakak tendang nampak kaki..
kakak:blur~~~~
aku pun apa lagi..nak kakak amik port gak menipu..puas aku kenyit mata kat orang tua tu suruh menipu...nasib paham...kalau D mau dia tanya cam nih...dok kelip2 mata pasaipa..

kakak:haah D...memang pun..nampak sampai cam nak terkeluaq la kaki baby nih..
D pun bersungguh okay dok depan perut kakak aku punya lama tunggu kaki terkeluar..hahahahha...jahat gila aku dengan kakak aku..selalunya penipuan berleluasa nih di buat bersama2 partnership aku dalam menipu iaitu kakak aku sendiri...memang kuang hajar...
puas ok gelak tengok dia terkulat2 ditipu(ayat kamus dewan yer terkulat2 itu)....
banyak lagi..tapi kalau nak cter pasal kes tipu dia aku kena buat lagi satu entry khas yang dinamakan ENTRY SI LURUS BENDUL...ya ALLAH..tak baiknya kata kat BFF sendiri..takpe..dia pun kuat kutuk aku gak dengan family aku..lagi aku sabar...aku join venture dengan kakak..dia join venture ngan mak acik and semua2 lah....HAMPEH!!!!

ok...lurus2 pun ada boyfren..bukan cam aku...bijak pandai tapi takde..hahaha(dush!!!!)..
kisah cinta sangat lah komplikated..sabar je lah aku mendengar dua2 org gedik ini ngomel2...
aku kakak kan..sabar je lah...
kalau tak dah lama PPPAAAANNGGG!!!!.hahahhahah

oklah..cuti ni nak hang out dengan dia...aku tak banyak gambar dengan dia..ye la..dulu mana ada kamera..skang ada kamera yang tangkap 50 gambar pun dia dah tulis "camera memory is full" pun aku dah syukur......tapi insyaALLAH cuti ni aku tangkap gambar banyak2 then nanti aku upload...susah nak ada gambar pompuan nih sebab dia BUTA IT skit....

my DEAR BFF....
ni entry khas yg KW buat kat D..baca or tidak itu belakang cter....yang pasti KW nak semua org tau yang KW ada BF macam D..sayang D giler2...

nah amik gambar khas yang aku edit dengan PAINT!!!
bukan adobe photoshop atau apa2 yang orang selalu guna tuh..


iklan gigi BFF
D-me-MIR

5 tweet2:

shandye. said...

tajuk ko sangat2 misleading. ko taip BF semua org akan assume boyfriend dowh. ciskek tol!

ayeen:) said...

la aku igt cite sal edy lurus bendul. bkan rupanya.ceh.penat mata aku baca tulisan kecil besar kau neyh.btw slmt bcuti

widda_me said...

@shandye:
hahahahaha...aku mmg pgl bestfren aku BF la..klu aku ada boyfren aku akan pgl sayang

@ayeen:
edy lurus bendul???
bila lak dia jd best fren wida???
hahahha...wida suka akk struggle utk baca post ni..terharu!!!!

slamat bercuti...ceh!cakapa macam nk cuti esok...padahal ada lg 4 paper

cik EPAL said...

iklan gg paling terbaik ;)

widda_me said...

@cik epal...

tq!!!