BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 28, 2009

My BF sangat GATAL !

my entry for today without exam is MY BFF
.aku pernah citer kan pasal my bf2 kan???
i've got two..
nur adila and nur amira..
nama aku takde nur la pulak...sedih..
diorang selalu ada dengan aku time2 aku senang and susah..

aku citer pasal mira dulu...

ko budget dapat anugerah wanita hijab tercomel lah?

takde speciality apa pun..saja nak cter pasal mira dulu..
ok...camner aku boleh baik dengan mira..
dulu kitorang sekelas...form 1 sampai form 3..biasa2 jer aku tengok mira..sebab dia pendek so aku malas nak tengok sangat..sakit tengkok asik tunduk(macam aku tinggi sangat..hahahah)....
satu hari aku tak sihat(berlakon jer sebenarnya)..then

aku tau la ko kecik BF..tapi tak yoh ler nak main benda ni berebut dengan dak2 kecik lain...adus...


bila tak sihat masa kat mrsm dulu kita tak payah gi prep(YES!)..
then kawan2 aku semua cam bz then camner ntah aku leh ajak mira teman aku kat bilik sebab dia pun tak sihat gak...padahal kami bukan serumah mahupun sewing(sila baca begini..se+wing..bukan saw+wing)..hehehhe...
sebenarnya mira nak tebus kesalahan dia kat aku...dua hari sebelum tuh dia baca diari aku...dia dengan shasha baca diari aku..aku marah+merajuk dalam kelas..heheheh..sebagai tebus kesalahn dia pun jaga aku demam..sambung cter..
then kami sembang dengan senyap2 sebab takut warden tahu orang tak sihat cakap banyak dalam bilik..tiba2 kami terkeluar pasal kami minat kat sapa2 kat dalam batch itu...
siap janji dengan jari kelingking okey(sangat budak2..rindu)..rupa2nya kami minat orang yang sama..ahahha..jangan risau kami tak gaduh tarik2 rambut sampai warden kena datang baling tong sampah baru berenti,,tidak2..kami hanya gelak2..then sembang2 lah..start hari tuh kami sangat rapat...
insan yang kami suka2 itu kami namakan dengan no1 and no 2..aku stick suka kat no1 tuh sampai habis belajar kat sekolah tu kowt..my senior..jeng2......(dak2 sekolah aku sedang semangat sms antara mereka...senior mana hasma suka dulu ek?)
tapi mira lain...dia dari no 2 sampai no 12 dia punya...adoyai pompuan ni...sabar jer aku...kadang2 bila dia cter cam ni..

mira:ma...tadi aku nampak no 7
aku:ye ker???(dalam otak aku:no 7 yg mana ek?
mira:dia senyum...suka2..
aku:bestnyer...jumpa dia kat mana???
mira:kat kelas sebelah tadi...
aku:ha????jap2...no 7 bukan form 4 ker????
mira:weh..no 7 ##### ni lah...lupa ker
aku:jap...dia bukan no 4 ker??
mira:tak...no 4 ####....
aku:ok..(blur~~~~~)


see????aku sendiri tak leh nak ingat...sebab tuh la aku link kan blog mira TEMAN MENGUSHA JANTAN BERSAMA..heheh..so now u know y lah kan???

giler ar..pompuan kecik nih pandai bawak keta malam2..malu aku...dah besar pun tak tahu...handle stereng pun menjerit2..inikan plak nak main2 gear and break..HARAM!


aku and mira addicted to hindustan yang amat sangat...cuma dia sampai skang minat shah rukh khan...aku dah minat shahid kapoor dah...
favourite song kitorang banyak..tapi satu tuh sangat mendalam maksudnya and kitorang suka(kitorang faham hindi ek....)..tajuk lagu tuh KASAM KI KASAM dari filem MAIN PREM KI DIWANI HOON...cepat masuk youtube tengok..sapa nak ngorat mira boleh lah hafal lagu nih then nyanyi kat dia..heheheh

then after form 4 mira pindah gi MRSM TAIPING...aku yang biasa2 nih dok kat PDRM lagi...sedih....BFF gi tempat lain..tp kitorg stil msj..hantar surat(gila kampung kan?)....

then baru2 nih time tengah kepala berat sampai tak leh baca buku ..tension2 sampai tak leh nak mandi(alasan..hehehe)...kami pun berYM...
ada mira panggil aku
KARIPAP COMEL BERPERANGAI BERUK
...tengok???bukan senang nak jumpa kawan baik YANG SANGAT BERTERUS TERANG...

ni karipap daging

alasan dia pgl aku karipap pn aku tak tahu..
mgkin kembungnya karipap tuh macam pipi,perut,kaki,paha dan semua2 angota badan aku???
atau pun muka ku yang tak sekata ini adalah seperti karipap itu???
puas aku google...ni je lah beruk plg comel pun....comel kategori beruk lah...

mira....takleh..sumpah pelik panggil ko nama perempuan..
AMIR(aku pgl dia cam nih sebab nak latih dia bagi kasar cam aku sikit)..

aku cakap kat dia yang aku nak panggil dia kuih tai itik...dia kata cam nih...ada ke kuih tuh????sumpah tak masuk dapur tolong mak dia buat roti(mak dia buat roti sedap ok)

aku nak panggil ko..KUIH TAHI ITIK PERASAN BERPERANGAI JANTAN SEDANGKAN LEMAH LEMBUT MACAM KUIH TEPUNG TALAM..
amacam..panjang tak?????aku harap ko suka amir..hahahahhahaha

mira ni lemah lembut...suara dia mau 1/100 suara aku tahap kekuatan...aku nih kalau menjerit sekawan gajah pun tak tentu menang...tapi mira selalu rasa dia dah cukup jantan...weh AMIR ko budget ko jantan la...kalau ko jantan aku apa plak???
suka ngadu kat aku...
ma...dia ni kata aku kasar cam jantan..ma aku ni cam jantan....camner nak jadi pompuan
...
aku rasa cam nak baling karipap jer kat dia bila dia ngadu..bukan marah kat dia..tapi marah kat diri sendiri sebab aku ni lagi kasar dari dia tapi tak pernah sedar diri..dia yang melampau lembut tuh leh sedar diri kasar...

aku dah takde nak cter pasal ko ni...banyak sangat..tapi kang kalau cter cam bukak pekung di dada plak kan...bukan dada aku...tapi dada ko..hahahhaha



nah amek gambar nih...time zaman2 aku jadi artis dulu....ko terhegeh2 nak aku tanda tangan aku lah...itulah..menjerit2 panggil nama aku lah..itu lah....
dulu ar artis..skang dah pencen....
badan dah sakit2..kena banyak beribadat...nak gi haji...nak pakai purdah lepas nih...
(sangat2 ayat artis kan????).
.hakikatnya bukan aku yang tak nak jadi artis tapi aku tak suka dunia glamour..ke mana2 nanti semua kejar2 aku...especially laki..
nanti hubby i shahid kapoor marah la kalau semua terkejar2 i tarik2 baju nak tandatangan...so i berundur diri dari dunia perfileman..hahahhaha
(berangan cam baru lepas dapat award and nak resign)

p/s:
anyway bf...i just want to say i luv u...
tq sbb layan karenah aku yang cam beruk nih(ko yg kata)
aggp la entry khas pasal ko ni adalh

hadiah untuk hari lahir ko sampai ke akhir hayat
+
hadiah ulangtahun ko dengan spa2
+
hadiah kahwin
+
hadiah dapat anak
+
bla bla bla bla


bye semua!!!!!!!berjumpa di rancangan seterusnya dalammmmmmmmmmmmmm
SUKA HATI KO LAH NAK PKEY APA OKEY!

3 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

weii kau..nme entry tu pn wat ak rse nk ggit2 kpale hang.hahahah!
bf...abesla rhsie aku ko da expose..
xpe2,nnt ak rply.hehehe =p
wlaupn ko lg byk ktuk ak dr puji ak,tp ak ske.hehe i luv u 2 lah! :D
-sye syg karipap comel-

imHepPie said...

haha gila ko mngutuk bff sendiri x hengat dunia punya haha

widda_me said...

@lurve ladybug:

hahahahha...xpe2..gatal zaman dulu kala jer...skang tak gatal dah kan????(wink)....
dah..tak yah ngada nak reply...biar jer...takyah nak wat entry msyuk kat blog ko....lari la reader aku nnt
-sy syg kuih tahi itik jugak-

@imheppie:
hahahahha....bila kwan kna bnyk kutuk dr puji...hahahhaha