BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 26, 2009

TIDAK!..post itu bukan untuk ANDA

hmmm...entry before nih....
dah malas nak letak link...tekan jer older post tu ha...

diharap kepada semua pembaca..
janganlah berjemaah tinggalkan blog saya nih..
sesungguhnya post itu bukan unutk anda..
ternyata bukan...

hehehehehe..(motif gelak?)
esok dah mula exam..
cuak siot.....aku kalau cuak mesti lapar...memang harus makan..kalau tak badan menggeletar...
hahahaha..jadi sapa nak belanja aku makan?????
mari2.....

aku skang ni tengoh bengong..kepala jadi keras sebab banyak sangat ilmu(ye ker banyak?)
sebab tuh la bleh jadi entry2 mengarut....contohnya entry yang ni lah....tak tau nak ngomel apa...tapi stil gedik nak post...patutnya aku tak yah post kat sini...shout jer kat FB baru orang tu leh baca tapi malas...sebab dia tu payah terasa sket...dari dulu sampai skang kalau cakap mesti cam nak bagi penampar jer sebab dia memang LEMBAP..tapi pandai...aku TAK LEMBAP..tapi tak sepandai dia..
tuh mula lah tuh nak teka2 kan sapa orang tuh kan?????
SALAH!!!!
korang tak tahu pun sapa...
my BF pun tak leh teka sapa orang tuh...
bila dia tahu dia rasa cam nak lempang i..
sampai hati BF i kan...
hmmm....dah la..nak sambung tdo....
(sangat bangang...nak bangun semata2 nak update blog then tido...WTF!)

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........
takut exam esokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
camner......................
tak study habis lagi..............................
mampos aku....................................

anyway...GOOD LUCK SEMUA!

9 tweet2:

sI tEDI said...

tepu ilmu tak pe.. :)

N. Amely said...

huhuh, musim exam. samelaa :(

imHepPie said...

gudluck..

aku pon kalo stadi mesti nk mkn..jom2 beli stok sesama..

ayeen:) said...

ah.kau reti plak nak benti makan??
xexam pon asek nak makan je.
alallal~

widda_me said...

@si tedi:
hehehe...bukn ilmu sgt pun

@n.amely:
huhuhuhhu...sedih...

@imheppie:
jom kita membli mghbskn duit

@ayeen:
reti ok brenti mkn.....hahahahahha...cuma mknn jer yg asik cr wida

ayap said...

makanlah untuk terus berjaya dalam exam......,,

widda_me said...

@ayap:tq

ayeen:) said...

ahahhaa.cane makanan nak benti carik kau da kau asek lepak kat cafe usin tu je.

widda_me said...

@ayeen:

heheheh...tak layan lah lepak husin....busan