BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 20, 2009

ADAKAH SUDAH TIBA MASA AKU CARI JODOH????????

mengapa soaln di atas tiba2 terkeluar????
ekceli bukan jodoh tapi boyfren jer...
sapa nak angkat kaki????sume tak nak...sapa lah aku..huhuhu

ok....
tadi..dalam 11.45 malam aku dikejutkan dengan berita bahawa...
hahahha..dah macam misteri nusantara..
ok fine..memang dah meremang bulu roma nih..
cam nih..kami di kecohkan di floor bahawa harus semua mendapat perintah berkurung di bilik kan....aku gelabah ar kenapa kan...aku pun tanya nape sana sini kecoh2...then cakap ada laki nak masuk blog...sebab nak pagar blog...then aku gelabah ar..bukan gelabah laki nak masuk...aku tak kisah yang tuh..hahahahah...
sebenarnya gelabah sebab dengar pagar2 di kala minggu exam dah buat aku rasa meyesal tak balik or lepak rumah mak jang kat NILAI...
sumpah nyesal!sekurang2nya kat rumah ada astro then aku takkan pkey bukan2 time menonton astro sampai 4 pagi....then aku tak berapa takut sebab aku cakap fon dalam bilik pun abah boleh dengar(i mean bukan aku cakap kuat...abah yang telinga lintah sangat...)..so kalau aku jerit jer "abah" dalam hati abah akan terjaga...see...abah sangat sayang awid..ok.. itu tipu ..jerit dalam hati abah dengar tu tipu...kalau tak senang jer la aku nak mintak duit then cakap dalam hati "abah..nak duit"..cek2 akaun CIMB ada duit..tak ker seronok gtuh...hahahah...

ok...back to the tajuk lorh...
dulu time first year pun ada dengar gak kes2 gini..tapi time tuh ok jer...sebab apa tau aku berani?????cuba teka????

hahah..salah!!!sume nak kata aku berani sebab tido dengan rumet or aku ada tangkal kencing or apa2 la kan???
banyak la ko!!!
sebab waktu tuh aku ada boyfren!!!!
hahahah
ok skang takde...sangat kesian..perempuan ini sudah berumur hampir 20 tapi takde boyfren yang mahu...takpe..tak kisah..i dah sain kontrak dengan shahid kapoor kalau i tak kahwin sampai 30 i akan kahwin dengan dia...paksa or rela terima!
tapi skang aku macam nak kena ada boyfren..
bukan nak suruh belanja makan JOHNY'S hari2..
mahupun belanja beli baju...(kalau nak pun takper)
aku nak dia teman aku malam2...ha!bungek!kotor!teman mesej or call lah...
sebab aku harus ada yang sentiasa berjaga dengan aku...so aku tak takut..
ok2...fine..nanti kata bacalah ayat-ayat SUCI sebagai peneman..yer..aku tahu...itu solution yang baik...tapi aku cam ner ek???takut gak weyh...aku kena ada yang bercakap dengan aku...
adus!!!cam ner nak terang...
takpelah..tak paham sudah...
back to entry
habis exam kita putus!..hahaha..sebab balik umah dah tak berapa takut...agak2 sangat takut kat rumah aku akan tolak abah jatuh katil then tido dengan mak...

ok...sumpah takut tapi sebab rumet tak tido gi aku berlagak cool...cuba rumet dah tido tarik selimut sampai muka kang???
ha!!!!time nih khidmat seorang boyfren digunakan...

anyone to be my bf!
anyone???anyone???
ok i know..
NO ONE rite???
fine...i terpaksa tido sekatil dengan rumet..

p/s:khidmat nasihat pada entry sebelum ini masih diperlukan...

8 tweet2:

imHepPie said...

yela2 aku angkt kaki..bgi pihak abg aku buley??hik3..

widda_me said...

@imheppie:boleh...sgt la boleh...wakil diterima dcni

MiraSue said...

eheh, yang ari2 teman g alamanda bukan jodoh ka?kaih widda, tamau lambat2..stg telepaihhh.

widda_me said...

@mirasue:

hahahahahahaha...
siapa yang slalu teman ke alamanda???
tidak..manusia itu dah macam abang sendiri..nama bapak sama so sumbang mahram...saya mahu yang bergya kacak ..hahahah...
any suggestion?

prots said...

bce yasin.... amik wuduk...
jgn tkut maaa

widda_me said...

@prots:

ye ...tahu..huhuhuhuh..tp tkut gak

sI tEDI said...

20? masih muda.. belajar lebih utama :)

prots said...

One word, and that one word only is this

= Berangannnn

Daaaa...
hahahah :D