BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 19, 2009

SYASYA!!!!!ACU MENANG!

first thing first
PADAN MUKA SYASYA!!
BILIK ACU DAH NAK JADI WARNA PINK

ok...
pedulikan perkara di atas..untuk santapan anak sedara saya sahaja..
sempena nak sambut saya balik cuti after exam(tAKUT EXAM!!!!)
my mom promise nak belikan new cat for my room!!!!
PINK!!!!repeat PINK!!!
i ask pink and red but mak said....xmo2....satgi sakit mata mak nak gerak hang tengah hari2 terik tuh...kaler merah pulak...xmo2..pink tak per...
ok...aku iyekan...sebelum mak tukar fikiran taknak beli cat baru baik aku iyerkan jer...
all design dalam tangan i...my mom just nak bawak gi beli cat jer...
keje cat mengecat >>>>>>>acik dan abang ngah!!!
kalau tak nak cat...awid takkan bangun malam2 masak jajan kat korang dah...
i make a design before tapi my kakak said it is tooooo budak2...DEM!

betapa budak2 nyer i.....my langsir gambar minnie mouse....gambar minnie kat bilik saya tak segedik ni

my lapik meja is minnie mouse...my lapik cupboard pink colour(but not minnie mouse..i am addicted to pink not minnie mouse)
my mak akan cakap....boleh tak mak nak tukar langsir kaler lain....
TAK MO!!!!!!!sambil hentak2 kaki sebab i don want any changing colour..no2!!!!!
mak cakap pulak..langsir minnie mouse tu nipis....nanti orang ngendap nampak..
tak kira2.....orang nak ngendap ke tak ker awid tetap nak langsir tuh..nak jugak2..
mak diam je lah....abah pun tanam la pokok jambu dekat2 dengan tingkap sebab macam nak buat hadang..tapi pkok jambu tuh baru 6 inci tingginyer...camner?

so saya HASMAWIDDA aka WIDDA/HASMA/AWID/SI COMEL/(xnk sebut sebab takut kena baling selipar bila gi pasar malam)

nak mintak tolong all my readers giv me some suggestion before i balik rumah on 14th of november nanti

i tengok bilik kat bawah ni..grand sangat..tapi i like...
kalau nak buat bilik kat bawah ni saya kena gi ikea then beli barang2 baru...

i hate the sofa(kanan gambar) but yang lain sume i suka

kak shizuka...pujuk acik jom gi ikea....hehehehhehehehe(muka jahat...tanduk naik kepala)
oleh itu saya tekad nak kumpul duit raya haji ni untuk beli perabot baru.....(padahal raya puasa pun dapat duit raya RM20...sebenrnya RM19 tapi abah cian abah tambah RM1)

hmm...sdg berfikir cam ner nak dapatkan perabot baru nih....nak wat sendirik ker??????guna kayu2 kering keliling rumah????
tak pun guna batu2 jalan raya????(aku memohon simpati nih....)

hahahahha...
DENDAM aku terbalas terhadap anak buah aku SYASYA si gedik...
jaga la hang..


syasya kata bilik acu macam stesen bas KUALA LUMPUR kan????
(ada dia kata bilik aku macam nih???padahal stesen bas pun dia tak pernah pi...sekilas pandang pun ibu dia tak penah bawak pi...KL lagi lah tak penah mai...sabaq jer la dapat anak buah gini))

amik..nanti bila dah cat nanti jadi macam STESEN SYASYA DATANG NAK TIDOQ TIME BALIK UMAH MAKTOK syasya jangan harap nak tidoq bilik acu....adik sara jangan nak sengih2..hampa pi tidoq bilik acik yang warna biru tak cantik langsung tuh...acu nak tidoq SORANG!!!
p/s:
IF i do the design i letak dalam blog....IF i ada masa sebab skang sibuk study..IF i study...IF i tido pun i xleh lukis gak ...tapi apa2 pun i nak u all nyer pendapat tau...sangat2 nak...
(eleh...cakap readers ko tuh ramai cam CIK EPAL jer kan??huhuhuu)

p/s:entry sebelum ni aku nak cter benda sedih kan???tp xleh dowh nak tulis....rasa....nak nagis so xyah la tulis...bila dapat mood aku tulis...not my time to nangis2 dlm study week ini....

5 tweet2:

chipsmore said...

minie mouse tu comel ;)

widda_me said...

@chipsmore:

hahahah......sgt cumel...tp kartun dora pn cumel

protonians said...

x comel pun..
eii buruk la pink,..
da macam bilik wad orang2 gile...
xpun kinder garden...
hehehehehe


:P

imHepPie said...

yeay acu da menang..kita geng kan??buley la tumpang tdo ctu kan??kan??

widda_me said...

@protonian:

payah ni ada org dengki dalam blog ni..
syg...u nak dengki2 dgn i apasal????
i tumbuk u dush2 nak????
BUNGEK!!!biar lah...tu bilik wida...nk macam kindergarden ker...kinder bueno ker....
macam bilik wad org giler yg dengki ker..huh!!!
sbuk jerk...nnt klu nak dtg rumah n tdo msuk tido bilik acik yg huduh uh!...ska warna biru kan????

amik..pnjg berjela wida bebel..
hahahahahah

@imheppie:

hahahah...boleh jer nk tumpg...kaw2 kita bantai anak buah kita nanti...hahahah..kita gelar geng kita GENG ACU..hahahah...lgpun kedah n baling dkt jer