BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 16, 2009

THURSDAY Is MOVIE DAY OUT!!!!

movie day out.....
is thursday!!!!!!!
why thurs?????because me quite free this thursday...then one of my fren cuti on thursday...
actually bukan jer movie day but also a day we buang all the money to eat...

way to go.....lalalalalalala..
singing nobody but you in the car..lalalalala..clap2...clap..
my fren..protonian...just go to his good-theme-and-nice-entries-that-he-wrote blog
movies,gadget,life and entries have gud pics.i learn a lot from him

ha!
dah masuk blog kawan aku tuh jangan lupa lak habiskan baca entry aku ni...penat tulis panjang berjela nih

12.30-cloudy with the chance of meatballs
cter ni tak jadi tengok sebab anak dara and anak teruna ni bangun pukul 1.45..dasat2 dua2 anak ini...alasan bangun lambat2 sebab dua2 orang tdo pukul 6 sebab dok melayan doraemon di mcd..

3.10-sorority row...
cter ni half-half la tahap kebestnya...tapi aku cam cuak gak sebab yer lah citer yang jenis kuar darah cam air paip ni memang ar takut...debar2 weyh...dah la sejuk giler...

then habis tuh lepak luar alamanda tuh..sembang2 kosong pas tuh run to GSC back..
next movie

5.15-pandorum..
citer ni pun sama gak..memang la tak dak darah kuar cam air paip tapi berdebar2 seyh nak tunggu next scene..dengan sejuk lagi...nasib ada beg kawan aku yang aku leh wat selimut..cter ni tak leh expect apa yang jadi sebenarnya..dengan binatang yang suka makan manusia tuh..pas tuh macan2 la....harus tengok ek citer ni..kapal angkasa dia plak memang harus dipuji..bapak besar..

masih di alamanda then gi makan kat tempat yang aku dah lama nak pi weyh...best2..
kawan aku ni tak berapa suka sangat makan tapi sebab nak layan karenah aku kan,so makan la jugak...nak tau dekat mana??
JOHNY'S
menu for movie day
steamboat set for two person
banana split for one person(kongsi..takleh banyak2..gemuk)
nasi blackpepper for protonian(tak sempat tangkap gambar sebab nak tangkap tengok2 dah habis.hahha)
nasi goreng nanas(tak tangkap gak sebab sedap sangat..hahaha...sambal dia memang tip top lah)

nak tengok insan-insan ni makan??


tengah makan cendawan kegemaran dia...kalau jumpa cendawan cam jumpa pompuan seksi tengah menari..sangat fokus..
tengah rasa sos yang JOHNY'S sediakan..dia kata rasa cam besi karat..sabar je lah aku yang tengah dok makan sekali nih..
hahaha..gambar aku struggle makan takde sebab aku sanagt bersopan bila makan..hanya gambar2 comel sahaja yang ada..

habis makan gi carefour..
beli barang-barang dapur aku..
dah nak habis..

habis sudah episod pada hari ni...

hahahha..dah nama pun movie day kan?????mesti la movie sampai tepat kul 12 malam kan??
10.30-cloudy with a chance of meatballs
ok...citer yang paling tenang untuk tengok pada hari ni....
yang tak suspen tapi lawak..
yang romantik tapi tak jiwang...
yang buat aku lupa aku sedang menggigil di dalam hall tersebut

p/s:three weeks having movie days on thursday...
no more movie day for next week..minggu depan minggu berkurung bersama insan tersayang iatu rumet sendiri..heheheheh

sudah..mahu bergembira bersama best fren...bye!

1 tweet2:

butterfly said...

beshnyer....tgk movie sajer..
:)