BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 29, 2009

gambar SEKSI TERENCE!>>>kosmateku..

kring2...(ok2..hp murah aku bunyi cam tuh ..)

terence:wida...buat apa?
wida:online...terence dah sihat??
terence:dah wida...

(sangat bengap lah aku nih..orang yang tak sihat yang call aku...bukan aku call dia...)

yea!!!!!!!!TERENCE DAH SIHAT!!!
sembang2.....bla2...terence cakap dia dah nak kuar hspital..maybe exam sabtu ni dia leh amik..MISS u terence...(ha!bukan skandal...dia kawan aku bungek)

ni ada koleksi gambar waktu terence baru first day and second day masuk hospital kajang yang tak macam hospital langsung sebab bila-orang-sakit-nurse-dia-biar-pesakit-tido-atas-katil-basah-memang-nak-makan-penampar.....sebelum tunjuk gambar just nak cakap hospita nih tidak memuaskan hati..maka hari ke 3 terence dah dipindahkan ke HUKM...dekat kajang diorang cakap terence denggi...sekali bawak gi HUKM and cek balik rupa2nya terence BLOOD POISONING...memang aku hangin kat hopital tuh..dah la nurse dia tengok aku semacam jer time aku lawat terence..apa???ingat terence non muslim tak leh ada gf muslim..cam tuh???
helo!kawan kot bongok!

malas dah nak marah kat hospital tuh..kalau akau marah mau korang scroll down page nih sampai esok pun tak tentu lagi habis...

HARI PERTAMA...

macam bapak datang nak tengok anak kat hospital

hahahahha...muka berpeluh2 jalan kaki cari wad terence
aku ni tidak suka duduk sini bah(gaya sabahan ok)
susah la kalau macam ni mau exam tidak boleh bah(gaya sabahan)

pergh...teringat kenangan aku kena cucuk jarum kat jari dulu...sakit!!!
aku mau balik sabah bah(gaya sabahan)
tidak sedap nasi ni bah..keras..
aku:MAKAN JUGAK!!!!
tu lah kamu..bila aku suruh pergi spital awal2 kamu tidak mahu(gaya sabahan)
tidak sedap ini buah wida(gaya sabahan)
aku:MAKAN!!!kalau tak wida jolok dalam kerongkong tuh!!



masuk hari kedua aku gi tengok terence...ada kawan2 kolej dia...waktu ni aku sangat sebak..sebab bila terence makan muka mulut dia shaking....tak tahu lah fred perasan ke tak tapi aku macam nak nagis tengok terence...untuk pengetahuan semua terence adalah manusia yang jenis makan nasi setinggi2 alam dalam pinggan tuh...lagi boleh letak dia akan letak(sory terence wida kutuk)..dah tuh bila dia tak lalu makan aku jadi sedih sangat...cepat2 aku ajak fred balik sebelum aku meraung2 peluk terence kat ctu and maki2 nurse kat ctu...


rakan2 kolej terence
aaaaaaaaaauuuuuuuuummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

padan muka ko hospital..diorang belikan makanan lain kat terencenyum2
kejap jer...dalam 45 minit aku and fred balik....takleh tahan..mata aku dah bergenang...esoknya terence dipindahkan ke HUKM...aku syukur sangat..even aku tak leh melawat dia dah sebab takde public transport yang aku pandai nak naik ke sana aku tak kisah..janji terence sihat...

p/s:ni la entry paling banyak gambar..tapi paling sikit gambar aku...satu jer...

8 tweet2:

syafiqah sair said...

aku pon sdey tgk terence...
kami nmpk mulut die shaking wktu nak mkn....mkn pon sket jer...
cian gler kat die....kite doakan die cpt sembuh....

ps:: aku bgga ngan dak2 course kite...sangat united..(^___^)n aku bgga ngan ko....still blogging time genting nak exam nih...haha...

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

terence...:'(

ak tau dia sakit pn dri fred....hmm...semoga dia cepat sembuh...kcian jgklah sbb nnt korg dh grads, dia grads sorg2 next year...hehehe~~

tp rsa sgt nyesal sbb xdpt lawat dia...dia kat HUKM dh ke?

sI tEDI said...

aduhai. semoga kawan kamu cepat sembuh

widda_me said...

@syafiqah sair:

huhuhuhu..itulah..sgt sedih..tapi takpe...dia dah kuar wad mlam nih....
aku blogging ni auto la yang...wat entry siap2 sebelum bz2 ngn exam....
tengokla entry ni publish kul 6...aku baru jer gedik2 gi hantar paper akustik tadi kat DG

@hailey:xpe..dia cuma skip dua paper jer...mlm ni dia dah kuar wad

@cik tedi:tq cik tedi

anna the orange....... said...

nie la nme nye kawan.....

chipsmore said...

hope he get well soon ;)

widda_me said...

@ana;
asal ko kata cm tuh???

@chipsmore:tq cik epal

=Terence= said...

wahahaha..ak dh sihat!!!ak skrng dh start mkn byk!!hehehe