BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 18, 2009

GAMBAR HUDUH !!!!!!!!!!!!

bila nak exam nih aku mula la ingat umah...
nak balik la sebab cuti...
tapi kalau balik aku tido,bangun,makan,tengok tv,then tdo balik...
takleh2...
so dok bilik...dok bilik pulak rumet tengok aku aku tengok rumet....
rumet tengok laptop aku tengok laptop...
aku bangun pukul 9 pagi tengok rumet tdo aku tercabar then tido balik..rumet bagun kul 9.30 tengok aku tido dia tercabar then dia tido balik...benda ni berulang2 sampai dua2 orang terjaga serentak..caner kalau terjaga serentak kul 9 malam????lu pkey la sendirik!...

bukan nak cter pengalaman aku dan rumet di bilik...privasi okey(padahal baru jer cter)

aku rindu anak buah aku weyh...mana aku tak rindu..hari2 call aku...ok2..mak.awid tau mak call awid hari2 gak..awid rindu mak gak..hehehe
nanti awid buat entry pasal mak...(mak nak popular gak....hahahha)
anak buah aku hari2 call aku...spa2 yang penah sentiasa dengan aku akan tahu banayak mana aku cakap dengan mak n kakak setipa ari...so tak sia2 lah kan abang aku buat 1+5...dia buat tuh sebab tak larat nak topup kat aku yang asik gayut dengan mak n kakak jer...

anak2 buah aku call aku hari2 bukan cakap apa pun.....just gaduh2 dalam fon jer...
cara gaduh..
adik gedik....adik gedik(sebut sampai panas fon)
acu gemuk...acu gemuk...(sebut sampai habis bateri)
kakak gemuk macam ibu(sebut sampai hati budak ini meletop)
ibu!!!!!!!!!!!!!!!!acu kan dia kata ibu gemuk....

*bukan ini gambar huduh*
itulah hari2.....then gaduh2 sampai anak buah aku baling fon kat dinding sebab geram dengar aku kata ibu dia gemuk..tak pun cakap dia hitam pun dah cukup buat dia panas hati...
kakak aku dah tukar fon banyak kali okey....sebab anak dia geram kat aku then baling fon..pas tuh lari2 masuk bilik dengan alasan...TAKDAK SAPA NAK PUJUK ADIK...
*bukan ini gambar huduh*
so sangat drama melayu my two girls nih..ikut sapa??haruslah ibu mereka...
aku tak macam tuh lari2 merajuk dalam bilik....

owh...sangat rindu okeyh!
syasya(kakak) sangat kepoh orangnya..mulut takk boleh blah..

peristiwa satu:
tempat:hospital

syasya ikut ibu dia gi hospital sebab apa ntah..aku mals nak tanya..then dia nampak sorang nenek yang sangat tua atas kerusi roda....kakak aku leka jap..dia slow gi kat nenek tuh

syasya:NENEk...NENEK NI DAH NAK MATI EK???

nenek:dalam hati:aku tampar gak budak nih

kakak:(tercungap2 sebab lari mendapatkan anaknya dan berdebar2)

makcik..saya mintak maaf...anak saya memang camnih...

peristiwa dua:

teman maktok gi pasar...dia dok dalam kete then mak aku kuar beli sayur..dia nampak mak aku a.k.a maktok dia sembang dengan sorang laki yang sebaya wan dia a.k.a abah aku..
mak aku masuk keta jer terus serang mak aku dengan soalan panas

syasya:MAK TOK!!!SEMBANG DENGAN SAPA TADI HA!

maktok:(suka dapat ngusik cucu dia kan..)
DENGAN WAN(stranger) SAPA NTAH

syasya:WAN(stranger) SAPA???AWAT MAKTOK SEMBANG DENGAN DIA???(tone suara marah)

maktok:DIA AJAK MAKTOK KAHWIN

syasya:JAGALAH....SYASYA HABAQ WAN(abah )...

p/s:aku tulis wan with ( ) sbb tkut confuse..

balik umah jer..amik fon then call wan dia yang kat sekolah

syasya:WAN(abah)..TENGOK MAKTOK TUH...DIA TUH NAK KAWIN DENGAN WAN(stranger)..MAKTOK TUH DAH GATAI NAK LAHWIN LAIN...SYASYA MELUAT....WAN (abah)BALIK CEPAT MARAH MAKTOK...

wan(abah):blurr~~~~(cuba baca ayat di atas tanpa pedulikan ( )..mesti lah tak paham kan????cam tuh lah ayak aku rasa)

dah banyak ngat peristiwa....malas nak cter...sebenarnya nak gitau aku rindu anak buah aku....bukan nak cter panjang lebar nih....

ni gambar time syasya and sara ngah komplot geletek aku dalam kete...aku menjerit ni jer..."nak kencing2....cepat balik!!!!!""
kakak and abang ngah leh plak tangkap2 gamabr..aku dah mcam nak giler dah menendang2 kat belakang tuh sebab 3 orang sekali geletek aku...
tapi cuba tengok gambar sara...dia geletek aku..tapi bila nampak cam ada flash dia terus pose...benci tol aku...aku jer yang macam orang giler(sangat pkey ok bila nak letak gambar ni)
ni la gambar huduh tuh!!!tapi sweet..aku suka...

p/s:aku nak post benda yang sangat serius lepas ni..one entry pasal true story..realy need komen from all of you...
tengok lah malam esok ...betul2 serius....aku tak tipu

5 tweet2:

chipsmore said...

comel jee ;)

:::pIpozA::: said...

hahaha.. time nk study mmg jd cm2.. kte ngadap rumate, rumate ngadap kte.. kawen je kn senang ye x.. abeh cite.. heheh..

widda_me said...

@chipsmore:sp????saya or anak2 buah saya????
harap sy lah..hehehehe

@:::plpozA::hahahahah...jom kawin!!!!!sama gak gitu...laki ngadap kita...kita ngadap laki....agak2 bosan masuk dapur masak...dah tu kenyang...tido...gemuk...tak suka2

:::pIpozA::: said...

hahaha 2la mkn tido.. then gemok.. tp time nk study je mst pk cm nk kawen je.. xpyh pk study.. ngadap laki 24jam.. hahahahaha..

widda_me said...

@plpozA:

hahahahaah...klu laki sy shahid kapoor saya nak ngadap dia 24/7..tapi kalau org lain sy x mo lah