BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 5, 2009

ENTRY BERBAKTI KEPADA DUNIA.....+ agak lucah

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pantang ek...ada perkataan lucah terus nak baca...
padahal korang patut baca disebabkan tajuk yang pertama tuh...
KEJI!

semalam...
bila takde mende nak buat...
bila aku konfius nak gi open house sapa...
bila aku rasa nasi goreng kat bilik makin menggemukkan..(memang gemuk)
bila aku dah jadi lemau macam biskut hupseng cap ping pong yang bekas dia tak tutup rapat..
duuussshhhh!!!!!!
ini ker entry berbakti pada negara kau???
ok2...teruskan..malas bebel panjang..
saya dah tekad tak suka mebebel lagi...saya akan berenti membebel...sapa setuju saya dah kurang membebel sila angkat kepala....

ok2...
semalam gi midvalley...pergh!mid tuh....
sory tak ajak sapa2 sebab i'm rushing going there to teman someone nak cari baju kotak2..
hmm...bila cari2 baju kami ke tingkat atas dan nampak satu campaign la...

campaign + promotion dari PANASONIC..

*lebih lanjut?:www.panasonic.com.my/mottainai*
mottainai is a japanese expression that means what a waste,when something of valued being wasted or use withthout care...

cth:
it is MOTTAINAI to leave the tap running..

campaign nyer sangat bagus..khas untuk menyayangi bumi yang indah permai...
banyak game yang disediakn...dah hadiah lumayan seperti dapat tangkap gambar sendiri dengan free....dapat klip kertas yang besar yang boleh klip satu bekas kertas a4..dapat kipas...dapat tshirt(tak2..ni kalau nak beli sendiri)..
dan dia tunjuk macam2 barangan elektrik yang save energy and less mengHARMkan bumi...
and barangan elektrik dia serius best..
ada beuty part di mana mereka akan mengodek2 muka kita dengan barang2 elektrik bahagian beuty part cam pore cleanser,eyelash curler..ion steamer(utk wap2 muka tuh)..
ada gak dapur section...ada chef masak2 dan kita boleh makan2..hahahahha
nak cter banyak kang xde sapa nak baca entry aku ni ha...baik korang gi sendiri jerk kat sana...
ok???
tingkat atas sekali...sama level dengan carls jr,gsc,food court..ala mcm tak penah gi mid kan???

aku dengan orang ini semalam...my new boyfren..yang cari baju kotak2 dia tak jumpa.

saja cari port yang boleh buat muka aku namapk cerah sebab aku makin hitam skang weyh!kena beli produk panasonic lah cam nih

aku makan ini..sangat sedap...

then gi jusco...pergh..scarlet buat sale...aku cam di hujani bra2 murah scarlet..rambang mata weyh...kina..aku ada bra baru..hahahahah
aku teman orang shopping tapi aku yang belanja lebih

(gambar lucah)
tengok???cantik kan???aku cam nak beli banyak2 and wat online sale..hahahah
(gambar lucah)
ini bukan bra yang aku beli..tapi warna dia funky seyh...
(gambar lucah)
anak orang ni tengah cari size dia..

ok..entry dihabiskan dengan gambar kami yang comel (aku sebenarnya)di dalam FOS yang masuk semata2 nak tangkap gambar,cari cermin besar untuk betulkan tudung..hahahhaha

p/s:aku payah ar xde kamera...camner nak jadi blogger terhebat klu xde kamera nih...payah nar lah..(cari alasan..padahal klu ada kamera pun bukan blogger terhebat gak...takde sapa nak baca entry kamu nih..)

p/s:teringat kata2 mak aku...asal kalau nak beli bra mesti kena warna cantik2 and ada matching dengan warna spendler(phm2 la ek)..padahal bukn nak pakai e2 saja kuar jalan2...mix and match sudah...

bye..jangan lupa tau pi mid...sayangilah bumi anda yang permai

11 tweet2:

TrueNo said...

gi mid. valley.. adeh dah bosan dah. tiap2 hari mengadap mid. valley ni.

widda_me said...

@trueno:hahahaah
awk slalu ngadap mid..
sy stahun sekali jer(yer2 jer sthun skali)

TrueNo said...
This comment has been removed by the author.
TrueNo said...

@widda
dok keje kat sini. dah naik bohsan dah.
nasib la taman kat luar tu dah makin cantik.
ada tempat release tension skit. ble gak dok perati org n couple2 dok jalan kat situ. hehehehehe

widda_me said...

@trueno:
la..ye ker keje kat ctu..kat area mana..mana tau leh jmpa blgger cm awk kat ctu...
nmpk gmbr dlm blog cm knk2 lagi jerk..heheheh
actually umo bper?
\

imHepPie said...

huishh lucah tol part bra2 tuh..kalo taw murah leh kirim skali..lalala~~

aku mmg suka baca kalo ada lucah2 neh..

widda_me said...

@imheppie:

hahahha...lucah kan???
sangat la lucah..
e2 kira ok i x tunjuk gmbar i nyer bra bru..hahahha

btw u suka baca bnda lucah???ish2..

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

siot...lucah sngguh ayat terakhir di post anda ini....

sekarang baru ku tahu warna bra n spendermu xmatch....wakakakkakakaka!!!

TrueNo said...

@widdame

Cam knk2? Guest la braper umur sy?
sy kat centrepointnorth mid valley. pejabat JKR...

@haelius

Btul tu. baru kita tau dia pkai lain kaler. hehehehe

widda_me said...

@hailey:

ngok ngek...kdg2 match lorh..kdg2 x lorh..

ish..WTH cakap psl matching2 ni..

@trueno:
hmm....xleh nk teka...xthu ...gtau je la...

TrueNo said...

@ widdame

sy bujang terlajak. sweet 20up10 this year.hehehehehehe