BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 7, 2009

asal rasa macam nak stop blogging nih???

1)nufffnang akaun aku dok bnyk tuh jer sebulan nih...

2)aku takde kamera weh nak amik2 gamba utk blog aku

3)aku penat menaip sebab banyak report nih nak tulis

4)aku sibuk dengan aktiviti luar yang tak berfaedah(cth:movie)

5)aku nyer life semakin xsonok untuk di ceritakan..

6)dah takde sebab

3)aku dah jatuh cinta kat benda lain.


LOL...
cinta hati aku hanya pada blog nih...
takkan berubah
ingat nak berenti blog sampai habis exam..
x mboh aku macam nih...
aku sayang blog aku...
post harus hari2...
time exam nanti aku nak post contoh2 soalan exam aku..
yer la..setiap kali aku cakap amik kos marin ini orang akan cakap cam ni:

CONTOH:

1)ko gosok gigi ikan jaws eh???(ko nak mati???aku gigi ikan nemo pun aku tak penah gosok)

2)ko mancing ikan???(nak keje apa???mancing ikan kat anak2?)

3)ko mencandad sotong tak?(aku candad orang jer...nak?)

4)ko wat kelas hari2 kat laut ker?(bungek..hitam la aku weyh klau asik dok laut)

5)ko mesti berenang hari2 kan?(hahaha..aku kurus la klau hari2 berenang weyh)

6)senang la nak gi honeymoon nanti kan?(dah keje kat laut muak la aku nak honeymoon kat laut gak...)

7)nanti agak2 jual ikan tak???(klu jual ikan aku jual ko dulu nak?)

8)ko mesti selalu makan makanan laut kan?(hmm..memang selalu pun..-jawapan ni memang dah malas nak jawab sebab dah malas nak explain)



kos aku bukannya untuk buat perkara dia atas okey..kos aku mungkin bleh buat perkara dia atas..tapi untuk suka2 bleh ar...kalau ko tengah amik bacaan dengan ADCP(sejenis alatan...google...aku malas nak terang..kang ada kuar plak soalan aku akan jual alatan ni kat pasar malam plak ker..) ko boleh la candat sotong or mancing ikan then main bakar2 ikan atas laut..biar nak bagi terbakar bot pun boleh..boleh main kejar2 dengan lecturer dalam air sampai ke pantai dan makan burger ikan...
tak pun jumpa jaws time atas bot tembak ubat pelali then amik letak atas bot pas tuh gosok la gigi dia...tangkap gambar hantar kat iklan colgate..then lepas balik jaws tu sebelum dia sedar then makan ko and hantar gambar korang kat stesen tv ikan...
tak pun time tengah tunggu bacaan kat tengah laut tu ko boleh la berenang di tengah2 laut itu..ini memang aktiviti budak2 marin yang utama..
ok..enough ..
nanti aku tunjuk soalan exam aku ek...
try la buat then hantar kat lecturer aku...ok gak tuh..


ikan ni dibakar atas pantai..bukan atas bot


ni belaka nak buat iklan baywatch


ok2..memang tak cool guna pelampung tuh..tapi kalau tak confident di kedalaman 30 meter memang harus pakai kalau lemas orang lain akan buat tak tahu jer..

nota untuk anep(nama samaran:ikan bebolos)-atas pelampung tuh

serius aku takde niat nak jual ko...aku cuma pamer gambar sebagai contoh..hahaha


p/ss:bertanya itu satu perkara yang baik... :)


BYE ALLZ!

12 tweet2:

ikan bebolos said...

ces.. at least aku x pakai jaket.. menandakan aku confident pada kedalaman itu jika dilambung ombak.. penat la.. 2 releks jap.. haha..

widda_me said...

@ikan bebolos:welcome to my blog ikan....ada wifi ke dkat bikini bottom???
hahahahha....pkai jaket or pelampung sama je key...

imHepPie said...

dri ko jual ikan bek ko jual anak ikan..lgi kaya..lalala~~

widda_me said...

@imheppie

e2 yang sy cuba maksudkan

TrueNo said...

@WIDDAME.

TAK NAK JADI POLOWER SY KER?

widda_me said...

@trueno:

sy dh jd lama dh yang

TrueNo said...

EH EH LUPER LAK.. SORY

TrueNo said...

@widdame
watper nak stop...
ok la ni.. truskan usaha anda..

Biela Jailani said...

warh ikan
.sedap niyh

chipsmore said...

haha..kirim salam kat anep tu..ehehe..

btw, i klik ur nuffnang ;)

NORFARAH NADIA said...

Abg Zul pun sains marin aper.. tapi keje jual sayur.. hahahaha

widda_me said...

@farah nadia:

hahahaha..jual sayur??ye ker???
mungkin rumput laut kowt..
yg ltk kat sushi tuh

@biela:tq

@trueno:heehehehe