BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 12, 2009

HARI sedih...tiada mood..

betul terus takde mood bila kakak tak bagi...
acik dah bagi..
kakak pulak tak mau bagi..
kalau kakak tak bagi tahu2 lah mak mesti tak bagi...
tengok nota pun dah tak nak...
tengok assgment lagi lah nak baling dalam tong sampah...
jangan sapa nak tegur2 esok cakap aku macam tak de mood ke apa ker..
memang tak de mood...
hmm..
takpelah...
ada hikmah mungkin...
kepada rakan2 yang turut serta dalam program hari itu...
nanti kita plan lain ek???
kita gi tempat tu habis exam ker...
plan kita yang tak jadi nih kita bincang lain...

internet pulak lambat macam WTF lagi ..
lagi la rasa nak mengamuk...
dah..mahu menangis...jangan kacau...

dear rumet:kalau dengar wida tiba2 mengamuk sabar ek..

12 tweet2:

Cik E said...

chill widd, chill. heheh.

widda_me said...

@cik e:
chill2....malasnya nk gi klas esok...

ayeencomot said...

lek la wida.esok lusa ada lagik.kau kata kau jahat cam mia.kau ugutla cane mia ugut bapak dia.sure kakak kau bagi nye.=]

imHepPie said...

haha aku pon sama tgh xde mud..org mua kutuk2 aku lak dlm blog huhu...kita srupa je..

widda_me said...

@ayeencomot:dah ugut..dah berjaya..pas 2 dia buat ayat2 kesian lak kat wida..so wida xde pilihan..jd adik mmg cmnih..huhuhu

@imheppie:kita serupa...

prots said...

i got nobody2 but you!!

clap2 macam fei mau..

hahahahaha

widda_me said...

@protonian:
i hate nobody2 but you..

bleh?

prots said...

okew,. mood nie datang dengan 2 faktor dalaman dan luaran:-

1st:- Dalaman.
Pelbagai faktor sebenarnye seperti kandungan horman, kesihatan, rohaniah, and sebagainyer.

2nd :- luaran.
Of course la, kawan2, orang terdekat, family dan sebagainyer. Tapi yang penting potong kuku. Turut menyumbang kepada mood anda.

Jadi tiada aper yang hendak dimalukan dalam bermood ini.
Sbb ianya lumrah manusia. So accept its.
And go go go widda.
Wonder-widda
Clap Clap
Angkat bahu

widda_me said...

@prots:

hahahaha...untuk pengetahuan awk..kuku sy pnjg ker x ker xde kaitan dgn proses pnukaran mood sy yer ed imran....faktor dalamn n luaran yg lain tu sy leh consider tp bab2 kuku ni xde kaitan...jgn nk kaitkan plak..

btw thnx caling me
wonder-widda..
really excited to dance...
i want nobody2 but you...
clap2..muah2..
hahahahahahahah

lg stu:thnx 4 nasihat...

asri said...

kah kah kah padan muka.. sapa surh habaq kat kakak.... len kali habaq je kat abg ngah, kita kawtim

asri said...

http://moasris.blogspot.com/search/label/Health

widda_me said...

@asri(macam biadap lak pgl abg ipar sndri ngn nama)

hahahah...takpa2..lain kali awid habaq kat abg ngah jer..tak habaq apa dah kat kakak