BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 14, 2009

MOOD: MARAH!

kenapa semua no prepaid perlu didaftar???
salah satu alasan untuk siasatan kalau2 ada kes ugutan atau benda2 jahat lain
pas tuh semua orang dah daftar then diorang takde lah ugut2 sangat...
kes2 jahat2 dengan fon ni tak lah jadi sangat

bukan nak promote suruh guna line fon apa2 nih...
ni nak tujukan rasa tak puasa hati kepada seekor (*&^% yang call aku in this 3 days without saying anything..
the name is WITHELD
bukan aku yang bagi nama dia cam nih..
bila dia call memang akan naik nama nih..
kalau nak biar aku rename aku akan rename GO TO HELL jer..
and aku tak leh nak call dia balik sebab itu private no...

memang (*&^% dia nih...
aku sangat marah kat orang tu and kalau dia baca blog aku nih
aku nak gitau segala sumpah seranah untuk kau aku dah cakap..
jadi apa-apa kat kau or kat aku nanti aku tak tahu..
aku tak maafkan kau yang kacau aku pukul 2-3 pagi
and call tak cakap apa2..
kalau call cakap salam ker aku tak ler kisah sangat..
ni sepatah HARAM pun tak cakap..
bila aku maki dia gelak...WTF!
call 20 saat letak then call balik...
YES!memang aku tak tido lagi time tu bongok...
tapi ko kacau rumet aku yang dah tido...
bunyi fon aku tuh kuat ...kalau aku silent then lupa nak off silent tuh balik esok pagi aku tak bangun gi kelas kul 8 macam mana???ko nak jawab kalau aku tak gi kelas kat lecturer aku??
bila ko call sampai 20 kali then aku maki dengan perasaan marah...
aku dah di kira menganggu rumet aku tido secara tak langsung..
sebab aku maki adalah KAU...
memang aku marah...MARAH SANGAT!
aku terpaksa angkat call ko sebab ada kawan and lecturer aku guna private no gak and bila ko call aku waktu siang aku takut2 kalau lecturer aku call gitau kelas batal..
(ok..itu je yang aku harapkan..kelas batal)
and disebabkan kau gak aku sound kawan aku and marah2 sebab ingat itu dia...
memang ...AAARRRGGGHHHHHHH...geram sangat kat kau...
kalau berani call aku gitau sapa ko...
kawan lama ker..musuh lama ker...
aku serius marah nih...tak tipu...

6 tweet2:

sI tEDI said...

siapakah agaknay gerangan pemanggil misteri itu ya? misteri nusantara tol!!

Maya Ayam said...

itu khai.jgn angkat.sekian.

widda_me said...

@si tedi:hahahaha....sgt misteri nusantara..lebih dara hantu2 yg ada dlm dunia ni ha..sempena halloween dia gila..

@kak maya:
khai?????tapi khai tahu ker no maxis wida????dia call maxis wida kak maya..
kena agkat gak kdg2 sbb bung pun pkai private no..kwan2 pn ada pkai private no..huhuhuh

Maya Ayam said...

tak silap khai.sebab haritu pernah terkena.bila number witheld kuar, angkat sebab ingat kawan. pastu xcakap.bila maki n carut2.gelak2.
tapi tau itu khai sebab dia sms."tadi yang call tu khai lah.."

wtf.

p/s:maybe ko ada terletak no maxis kt mana2.facebook ke apa..better check.khai mmg cibai.

widda_me said...

@kak maya:dem la that guy...

td dalam klas pun call jugak ..

bila cakap..
wei babi..aku kelas setan...
dia gelak2 and after 30 second dia ltak..agaknya terlalu bnyk duit smpai tak tahu nk mmbazir cara cmner lg dah kowt

gramnya kat dia..bengang2

widda_me said...

@kak may:thnx gitau psl that (*&^%$^&*(%$%&*(%$%^&*(&%$&*( guy