BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 24, 2009

TIBA2 ada MOOD blogging balik....padahal tak sedar diri nak exam...

ok..."the thing that i cant handle yet" tuh..
i think i can handle it now....
whatever..jgn nk leave comment nk tnya apa menatang yg aku xleh handle tuhh..

ok..td facebook
(tengok...ko bukn study tp online jer...nak mati ngn abang ko ker wida?)

suka main kuiz nih



gambar tuh cam tak jelas kan????
meh cni nk tnjuk yg jelas




sapa yg follow blog aku dr mula tahula gambar tuh yg jd header utk blog nih...
time tuh sumpah bodo...
yer r..orang bukk blog aku terkejut tengok gambar header gabak besar...
dari nak baca entry terus larik...
skang dah bijak sket...wat la gamabr2 cantum kat atas dengan paint...
diulangi...DENgan PAINT!!!bukan adobe photoshop
sebab tuh la korang leh tengok ada garis2 bodoh yang aku main letak jer...
hahahahha....


hmm...
skang ni minggu exam...ataupun minggu hampir exam bagi sesetengah u..
ataupun dah lepas pun ada aku kisah...hahahaha
janji exam aku mula selasa nih and I AM NOT PREPARE YET!!!!!
nak lagi besar ke????
I AM NOT READY YET!!!!

(asal tiba2 tak leh nak besarkan nih????apa ni BLOGSPOT!!)

fade up!
tak leh nak letak2 warna pink lak tuh.....
ok...mood blogging dah pergi balik....

ucapan khas

saya HASMAWIDDA RAMLI mahu semua manusia yang baca blog ini mendoakan kejayaan saya dalam exam....
maafkan salah silap saya..
halalkan makan minum pakai saya(wida...raya dah habis)


p/s:dulu nak SPM pun wat gini gak..tapi sent mesej...skang dah maju letak kat blog jer....hehehehhe...jimat kredit...bye!nak sambung dating...eh silap...studying!

7 tweet2:

prots said...

ko cube compose...
sbb edit HTML itu untuk orang yang tau gune HTML jerk,..
kalo x taw jgn la gune HTML..
hehehe....

aper2 pun good try la,..

Dulu siyes header macam nak bagi orang yang sakit jantung masuk mati. Tapi skrunk da okew..

ak dengar ader orang buat header kat ko yang cantik lagi lawa. Letak la,..
ko simpan dalam laptop saper yang nak tengok???

Anyway welcome to the blogging worlds

widda_me said...

@prots:

yer la!...org xguna html dah...mana thu!..menci2!!!

helo..header tuh lawa...MEMANG LAWA (kembang la kan bila wida puji header dia buat)...tapi muka i hitam giler...boleh tak cari gmbr yg cantik sket...
hish!!!!!
i ni single so nak cr bf dlm blog ni...so ltak gmbar cntik2 sket..ngeeeeee~~~~~~~~

welcome????
itu pttnya ucapan bulan 4-5 ri tuh...ni dh dkat 1/2 year wida berblogging...terlmbat!

hhehhehehe...anyway thnx gak..

prots said...

la la la la

lata uza telah menolong anda

widda_me said...

@prots:

bapanya bernama aminah
ibunya bernama aminah

cambuklah aku

imHepPie said...

yela aku halalkan mkn minum ko..

ayeencomot said...

tahniah anda telah berjumpa jodoh anda..=]

widda_me said...

@imheppie:

tq2

@ayeencomot:

jodoh????
tak paham..bila plak wida ckp psl jodoh ni?