BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 6, 2009

KARAOKE DAH MACAM BUAT KONSERT..

kalau dah nama pun remaja mesti la penah gi konsert kan????
aku tak penah gi konsert..i mean betul2 konsert yang ada penyanyi ..then ada peminat yang sokong dari bawah...stage...sound system yang pasti memekakkan telinga
hmmm....
karaoke...pendekkan..KAROK..
ada dua jenis karok..
karok jamban or karok bilik...
jamban ni murah sket....bilik ni mahal sket..
aku bukan nak cerita sejarah karok jamban tu dicipta di mana orang berak sambil nyanyi dan dapat idea tuh..aku cter benda lain la weyh!
ok..penah tengok orang karok ditambah konsert(karok+konsert)?
aku ada pergi karok ri tu....
lama dah ar...saja jer nak cter sebab takde mende nak citer..kahkahkah..
mau jadi blogger tegar harus post hari2 kan....my idol..-kak ayeen-
ok...
one of my fren...

kalau dia menyanyi...dia akan berdiri atas sofa...aku tak boleh berdiri...aku harus duduk...kalau ikutkan hati kawan aku tuh aku harus duduk atas lantai...baru nampak cam dia buat konsert and aku satu2nya peminat dia yang dengar dia nyanyi...
ok..menyanyi penuh feeling adalah perkara biasa..silap..perkara wajib bagi rakan saya itu...
bila menyanyi apa tarian yang penyanyi dalam video klip itu buat dia pun akan buat...
owh dem...
saya harus menonton dan saya akan gelak...
habis jer berkaraoke...aku akan hilang suara..bukan akibat nyanyi..tapi akibat gelak...
tapi i love going karok wit one of my fren is sebab kitorang akan feat lagu fav kitorang berkali2....
hahahahaha...cuba teka lagu apa???????
lagu def gab c la....aku ni rock weyh!
hahahahahhahah..tidak la...
lagu lain la ngok ngek....
ok..pada rakan saya yang mungkin tidak baca post ini...bila kita nak karoke di red box selama 6 jam??????
BELANJA!!!!!!!!!!!!!!

4 tweet2:

imHepPie said...

ko nak blanja aku ke..

settt...bila2???

nosebleeding said...

belanja aku sekalik!

n d s v n t h said...

heeeee. ko wajib banja aku nt! wajibal ghunnah!

widda_me said...

@imheppie:

xde mknanya i nk blnja u

@nosebleeding:

weh...aku wat entry ni stuh org blnja aku la ngek..

@ndsvnth:

hahahah..bnyk la ko wajibal ghunnah..mksudnya wajib dengung...aku dengung kat ko je lah ek