BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 30, 2009

PERGH!!!artis balas komen aku

ok...sapa kenal shawal ruslan???
budak af5 yang terkeluar one week before final konsert af5....
kalau tak kenal google jer..


malas aku nak cter banyak..hahahhaha
camner aku kenal shawal???
sebenarnya aku tak minat sangat artis realiti tv..
aku kenal shawal sebab rumet aku kat matrik -sheila- tengok shawal sampai nagis2 kowt...(ni tambah)..
sangat minat shawal smpai fon dia punya la banyak shawal nyer video nyanyi2 nih...

ok...nanti cter pasal sheila ngn shawal sampai tahun depan pun tak habis..
cter aku dengan shawal lak...
ok..bila sheila minat shawal(tadi kata nak stop cter pasal sheila...ko ni wida..)
aku pun cam kena la tempias nyer kan...
tengok2 la rumah terbukak af5 tuh shawal punya la tinggi...siap ada body timbul2..
berlakon lak dengan adam dalam PRIA..lagi menggedik la aku kan...
jadi aku pun pernah la ada hati nak ngorat shawal...pernah la ok!
pas tuh masuk FB aku cari nama dia and add..tapi dah tahu punya kalau artis takkan la dia nk komen setiap status update tuh bla2 bla2 bla2..
ko ingat diorang ada masa ke nak baca status update and post ko and klik

"shawal ruslan like this"..

ko ingat diorang ada masa nak buat semua tuh???
waktu aku zaman jadi arits ISTANA BUDAYA yang secoet dan sekejap tu pun aku tido 4 jam jer sehari...kurus aku ...
(nanti aku rajin aku cter pengalaman menjadi artis secoet dan sekejap di IB)
dan pada 29 oktober aku main la kuiz kat FB yang social interview tuh...
dah tuh dia tanya pasal shawal ni famous ke tak bla2 bla...tengok je lah gambar ni..kalau tak nampak klik ..


dah tuh bila dah post aku budget cam shawal mesti tak baca la kan..tuh yang aku tulis "bodo la soalan"...hehehe..
tengok2

SHAWAL BALAS OKEY KOMEN AKU...

nyesal aku tulis perkataan bodo tuh..takleh nak jadi ayu ..
kalau tahu shawal nak baca aku jawab cam nih..

"memang la dia famous....
soalan ni bagus la nak link kan bekas artis kecil macam i dengan artis af"

jap2..macam bunyi tinggi diri...

sepatutnya jawab macam ni..

"memang shawal faymous....yeay!...."

ni lah yang best...simple jer jawapan..tapi ada unsur keayuan di ctu....

CEPAT NGAKU AKU AYU!!!!!

lala...ko makan hati tak tengok post nih???????
daaaaa.....nak sambung study


9 tweet2:

imHepPie said...

bila fahrin ahmad nk kenal aku lak neh

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

huh!!
klu artis tu tgk realiti ko yg sbnr2nye...gerenti die delete balik msg tu...hahahahah!!!
*jahat*

N. Amely said...

kak widda ayuuu ! ahah !

sllnye artis2 x lyn ouh kalau kte anta pape kat page die. hahah, shawal peramah (:

ayeen:) said...

ahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaahahahahahhaahahhaahahahahahhahaahahahahahahahahahhahaahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahaahhahahaahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaentry paling klaka abad ini.syabas.

ayap said...

aku x setaraf mcm artis ke??

widda_me said...

@imheppie:

haha..tgu nnt..cuba bg soln ni jgk kt dia

@hailey:ko kn hailey..tgu aku nk kondem ko bnyk2 kat blog jer nih....tgu ko...dh la kt fb ska kondem aku..potong stim ok!

helo...i comel wlupun tak cntik..

@n.amely:
hahahha..mmg ayu(kerdip2 mata)

yup!

@ayeen:jap!apa yg klakar...dia nih smnjak exam sgt la misteri

@ayap:amboi ko nok!!!!!cpat jer ko dh nk jd artis fofular la kan????
boleh la artis....tp artis UKM ..mau?

widda_me said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Bukan shawal yang balas tu peminat dia la yang jaga FB tu KUI KUI KUI.

widda_me said...

@anoy:

pedulik!