BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 8, 2009

TERIMA KASIH SEMUA


thanks to semua yang wish beday...
tq so much...

actually sy tak pe kalau tak ingat beday pun...sebab..
OMG!!!!!i'm 20..tak suka...
nak belasan lagi..

thanks to mak,abah,kakak,acik yang semangat wish beday di kala aku masih dibuai mimpi
thanks to all my fren...yg wish beday kat fb,ym,msj and mana2 jer.....tq so much...

thanks to my BFs
i suka dapat cakap dengan korang dua lama2..
kalau dengan kredit mesti gosip kita selalu hold..hahahah

actually wishing a beday tak penting for me...
yang penting korang igt wida/hasma dlm life korg pun dh rasa sgt terharu....

ok...
azam mnjadi 20..

>>>hmm..takde lagi buat masa nih sebab saya masih exam then azam saya adalah mahu balik rumah dengan selamat dan tidur terbongkang di rumah sampai pukul 2 petang...dan makan sedap2...dan dapat manja dengan mak..dan dapat bilik warna pink..dan dapat ngusik my two GEDIKS ..yeah!

5 tweet2:

AzuanBudakPandai said...

betul tue..
tak suka giler umur dah 20..
kena hipokrit sikit jadi matang haha

ayeen:) said...

la kau nye bdae ke??sumpah tatau.
btw wishla kat kau.epi 20an..
*smile*smile*

PinQib said...

Heppy belared burfday,,
haha.. new reader..
muga slalu dirahmati ALLAH..
haha....

xoxo.. take care.,
salam kenalaan

NaZZy Hall said...

besday ko ke widda...
xnk wish tp nk tnya...
bila nk blnja??

hahahahahaha
heppy besday dear frenz...
ngee~~

widda_me said...

@azuan:hahaha..betul..mak aku stil ckp prangai aku sama naik ngn ank buah aku..gila hampeh

@ayeen:xpe..memang takmo gtau sapa..malu..heheheh..anyway tq

@pinqib:tq 4 coming...anyway np xtgl link???huhuhu..sedih loh baca tp xtgl link...

anyway tq 4 the wish..slamat kenalan jugak

@nazzy hall:

tq abg naz..esok kita jmpa kat cafe dato ek????BELANJA WIDA NSI GORENG PATAYA AYAM LEBIH TELUR LEBIH..macih!