BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 11, 2009

TARIK NAFAS DALAM2...SABAR...

sebelum baca entry ni aku nak cakap siap2 yang kalau ada yang nak terasa mampos ko lah kan...
aku jarang nak marah2 orang dalam blog..i hate kemarahan yang bukan2 dalam blog...
aku just nak cerita then kalau nak bagi pendapat silakan...aku nak gitau cter aku..
buat kepada yang mengatakan benda ni kat aku mati aku lah..ada aku kisah...

kepada KO:

weh..aku nak cakap la kan..
mula2 sekali...
bila kita cintakan orang ni kita sedar tak.(memang vavi..aku tak suka nak sebut pasal jiwang dalam blog)..ko rasa sepanjang aku berkawan dengan dia ko ingat aku memang dah planning nak couple dengan dia ker???ko rasa memang aku dah niat dari mula ker nak goda dia jadi boyfren aku???
ko ada nampak cam mula2 aku kenal dia aku ada pasang niat nak couple dengan dia???
sepanjang ko nak bercinta ko memang dah planning dari lahir ek nak bercinta ngan sapa then next ko nak cinta ngan sapa???
helo!!!ko tak sedar kan bila ko cintakan seseorang???cam tuh gak aku weyh...cam tuh gak kawan2 aku weyh!!
dah tu bila aku dah couple ko mula lah kan...aku tahu ko tak cakap kat aku...tapi aku tahu la weyh...ko nak salahkan aku lah sebab tukar status aku dengan dia dari shabat jadi kekasih kan????pas tuh ko mula nak cakap itu ini kan????

bila aku clash ko mula la nak cakap aku dah pesan dari awal jangan bercinta ..
weh!!!!TTTAAANNNGGG mana ko pesan???tang mana????
flashback sket!!!!
weyh...ko budget cam semua ni salah aku lah???salah dia lah???
dah tuh buat ayat macam ko raja segala ke"perfek"kan????WTF????

ko penah dengar tak??
kita merancang tuhan yang tentukan...
ko budget cam ko kekal la sampai mati???
ko confirm ker ko kekal..ko nak kata2 pasal aku???
ko dah confirm tuhan tentukan ko dengan cinta ko sampai mati..confirm???CONFIRM???
kalau yer alhamdulillah..aku masih kawan ko yang tak sampai hati nak doakan KETAKBAHAGIAAN ORANG LAIN macam sesetengah orang...
mati kau lah..aku malas nak pkey pasal ko sampai bila2...

aku tahu mesti ramai cam konpius kan apa yang aku cuba sampaikan dekat KO tuh....
the point is

SALAH KER COUPLE DENGAN SAHABAT BAIK?????
ADAKAH AKU PLAN DARI DALAM PERUT MAK AKU AKU NAK COUPLE DENGAN SAHABAT BAIK AKU???
THE BILA AKU CLASH AKU YANG SALAH??
KO BUDGET KO BAGUS KO TAK COUPLE DENGAN SAHABAT BAIK KO DAN KO AKAN KEKAL???


ok..dah..ini kisah lama..tapi bila di flashback balik memang aku nak tambah kemencarutan aku dalam blog...

memang tak suka lah jadi macam nih...
yang pasti aku SINGLE now..jadi jangan nak tanya ni kisah aku dengan bf baru ker bla bla bla..
takde2...ni cter lama....tak nak ungkit..tapi bila KO dah mula tuh yang aku ungkit...

izinkan aku mencarut sekali...sekali jer..lepas nih tak carut dah...

BABI!!!!!

ok...baru pas makan dan mahu mandi solat...tenangkan fikiran..

7 tweet2:

Fza.ithu.Zazha said...

erk.. cik.. sabar ye.. huhuhu..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nohman said...

Sabar...nouk
semua itu lumrah hidup... manusia hanya tahu menilai... hanya tuhan yang menentukan... as long as ko xtersasar dari ajarannya... sudahlah... peduli dengan kata MANUSIA...k ... Be happy...

widda_me said...

@fza:

tq!!

@nohman:

tq so much for the nsihat..huhuhuhuu
...ur link ????

ayeen:) said...

merepek je keje.tula suka sgt mkan kerepek.kan da..aahha..lawak la kau ni wida.mari jadi cam aku.slalu emo dalam blog pastu kene marah sebab suka cakap bukan-bukan dalam blog pastu sume pon pakat tanak kawan dengan aku pastu aku pon rasa bersalah dengan semu oran pastu aku pon rasa cam mahu menyesal lantas mahu meminta maaf pastu rasa cam nak bla..bla..bla..saja nak penuhkan kotak komen kau.ahahha~

...aRa... said...

sabar k hasma....biarlah apa orang nak kata kat kita...yang penting..kita taw apa yang kita buat...orang yang selalu berkata tentang kita..sebenarnya sangat JELES dengan kita...
chill...=)

widda_me said...

@ayeen:

hahahaha..xsuka mkan kerepek..minyak..skang mahu diet...(yo yo er jer kan)...hahahaha...wida jrang nk emo dlm blog nih...tp dsbbkan kmarahn mnyala2 smlm...apa lagi..blog la sasaran...n mmg hrap org 'itu' membacanya

@ara..:

huhuu..tq 4 the support...geram kan ngn org2 cmnih...mcm nak jer naik tgn kaki lemak sume