BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 10, 2009

SEPERTI YANG DIJANJIKAN

ok..macam i dah janji kan..
igt my before entry ni i ada cakap pasal nak cter pasal the guy yang last pics tuh kan???

kami berkenalan...
di sirah junjungan...
aku tak tahu nape aku ngok sangat..aku nampak kewujudan dia seminggu terakhir sebelum habis show...itupun sebab dia yang tegur aku...
aku ngah gedik2 nari lagu sanak yatim tiba2 dia datang sebelah and cakap
"suka menari ek" kat telinga aku...
aku cam pandang2 then dia dah blah ngn kawan dia so aku macam tak cam la yang mana...
then esok aku sedia untuk ditegur lagi..and aku dah cam muka dia...
waaaaaa!!!!syahdu ok .....dia tua 7 tahun dari aku..penari DBKL yang tough...
mata nya sangat sayu..adus..cair hati i ok waktu tuh
then aku just senyum2...curi2 tengok...adus..dia senyum...
ok2..korang nak kata tak hensem kan???MATI LAH!!!aku suka...

hari terakhir show aku mengambil langkah drastik

dia tengah duduk tunggu scene dia..aku pun pergi dekat dia...
cakap hai..then tanya dia ada FS(time nih takde FB lagik ok) x...dia cakap xde..email pn dia takde..aku kecewa..then dia cakap.."NO FON ADA LAH"..ok...aku ada rasa getik yang hamat dan hepy pada waktu tuh...then kami bertukar no..dan bersembang..aku cam hepy giler waktu tuh..balik bilik terbayang2 kahwin dengan dia..DEM gatal aku ok...
esok habis show aku cuma sempat cakap jumpa lagi jer..then after tuh..no more..
sedih...tapi aku akan ingat betapa aku admire dia dulu..reason admire???tak tahu..
aku selalu suka seseorang yang jarang orang suka..tak tahu nape...


macam ni lah yg i cari..tak gemuk sgt..tak kurus sgt..
tinggi..so bila i pakai wedges 6 inci time bersanding dia tak payah berdiri atas kerusi..
then dadanya bidang mudah untuk i menangis di kala ada masalh...
adus..camner???
cinta ku padanya berputik kembali di kala menulis entry nih.hahaha

15 tweet2:

sI tEDI said...

ko x kapel dgn die ke?

ayeen:) said...

kau ada no dia??bak sini ak nak carik dia nanti.nak mintak keje kat dbkl. oh boleh jumpa ngan abg mie gak.ahaha

kau mmg getik.tayah cakap.sume org tau.ahahah:)

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

gediks!!!
ksian...cinta xkesampaian...

juicy X said...

bley wat novel nih...

widda_me said...

@si tedi:hahahaha...cik tedi...haruslah sy x kapel..sy sudh berulg2 kali menegaskan bahawa saya seorg single....tidak terbukk hati mau terima lelaki...hahahah

@ayeen:

jap..sp abg mie???
wida dh xde no dia..dh delete ok sbb xmo igt2 lagi kisah silam...

weh!!!kata dh balik..klu tahu x blik lg xyh email gmbar2 smlm

@hailey:

hahahahah..xpe..x kesampaian pn xpe...suka ngn life single and AVAILABLE to ANY MAN..hahaha

statement i xbleh blah ok

@juicy x:
hahahha....novel???xde nya..knal pn 2 mgu jer..cmner nk wat novel..hahahhaha...cerpen leh ar

prots said...

Hahahaha

memang Damn hot lor..

hhahahhaa sengal.. n gedik

widda_me said...

@prots:

weh....dia yg gedik kan??
dia yg sengal kan??
i yang damn hoT!!!

hahahahah

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

available lh sgt...aritu ak offer bayar 3 ribu xnak...*buat2 citer...*

widda_me said...

@hailey:

u pay me TERLALU sikit..i klu stkat 3 ribu ni bulu kaki i pn xlepas HOKEY....
i nak plg sket 12 ribu..
hmmmm

(gila kuang hajar nak jatuhkan nama baik kesucian i dalam blog)

shandye. said...

nape tak jadi apa2 dgn mamat tu?

dia dh ada gf/bf?
dh kawen?
tamoh relationship sbb dia prefer promiscuity?

ha... jawap... jawap....

widda_me said...

gf??
ak mana thu dia dh ada awek lom..tp ikut siasatan tidak ada..hahaha

biar la...cinta dan kenangn kami berakhir di IB sjer.hahaha

lgpun dia mmg xpernh tahu aku suka dia lah..gler..aku ni pemalu sbnrnya..ko jer yg xthu

giler ko shy..dh macam wartwan ok

shandye. said...

ko tanak bg je nombor dia kat aku. biar aku test ngorat. untung2 ko datang garden wedding aku.

*pitam*

widda_me said...

@shandye:
overk jerk ko ek..xleh ok..ak xdpt n ak xkan bgi ko jugak..lalalalalala..lgpun no dia dh xde...aku dh delete sbb xnk menruh harapan pd mana2 lelaki yg penah mnjadi pujaan hati luluh ini...

shandye. said...

ayat nak berteater gak kan ko.

cit kemut!

widda_me said...

@shandye:hahahaha..bukn teater..tp isi hati..asal weyh..dia nmpk cm memenuhi cri2 ko ker????ades...asal tersama plak nih..ak xnk brbut weyh sbb ak thu ak mng sbb ak duduk atas ko jer trus ko xleh nfas..hahahah
(niat mmbunuh di ctu)