BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 6, 2009

PREFER??????

korang prefer apa????
cepatlah jawab!!!!!

tiba2 ada kasut terbang!!!!!!!weeeeeeeeeeee~~~~~BAK!!!(kena kepala aku)

fine2....aku saja jer nak tanya korang prefer apa...tak nak jawab sudah...bye!

ok2..jangan baling almari plak...
aku gitau detail lah ni korang prefer apa....
saja jer terpkey nak bukak topik ni....
sapa bercinta???(gelinyer sebut cam nih???)
aku???tidak!!!!!single ok....i tunggu shahid jer
sapa yang bercinta korang dengan ur bf/gf panggil apa???
gelaran diri la bungek!!!!

macam mak abah...diorang panggil abang dgn hani...(bukan honey..jangan salah dengar..mak aku nama HANIyah...)
macam kakak and abg ngah ...abang dengan tie...(kakak aku hasmawaTIE)


acik and kak shizuka......B and B...(acik =rahaizul Bin ramli..kak shizuka=nora Binti norman)


kawan2 aku pulak macam2 la...
kak ayeen and didie...kamu and saya....(berangan nyanyi lagu estranged lah tu..ITU KAMU)
rumet aku tak tahu gak dia panggil apa sebab cakap sarawak...tak paham...
yang lain2 jarang cakap dengan bf/gf diorang depan aku....

kalau korang nak apa???

i and u?????(praktikal)
mama papa??
baba and ibu(anak buah aku guna yang ni lah dgn parents diorang)??
abang sayang????
dinda kanda(taraf sultan dah ni)???
nama jer????
awak and saya???
aku kau???(sumpah bergaya)
takpun panggil jer nama bapak...macam zaman sekolah dulu(PPPPAAAANNNGGG!!!)

aku tahu...tuh nanti pakat2 sms and ym or email tanya aku buang tabiat ker tanya soaln gini...
mesti tengah survey nak panggil bf apa la..bla bla bla bla...


HELO...DIULANG!!!!
AKU SINGLE!!!!


(kalau ada font lagi besar dah lama aku buat)



aku tunggu shahid kapoor jer....

12 tweet2:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

ak nk pnggil ko widda bleh?
nice, sweet, cute, comey...
*nak amik ati, mintak blanje....kekekeke...*

shandye. said...

ala... panggil sayang pun ape salahnye. aku slumberdork je panggil kawan2 aku yg aku betul2 sayang dgn panggilan sayang.

takdenye luak... sbb itu tanda aku appreciate the friendship.

klu org nk salah tafsir.... oh, silalah pergi mam-

hehehe...

ayap said...

i prefer gua lu..lg ganas..wawauuwauwa

wanie zulkifly said...

ohhh...i like very much shandye nye kumen..akakakaka.....

widda_me said...

@hailey:hahahahah....gila memuji nak mengangkat wida...tak terangkat nyer..i berat ok..hahahah.

btw wida ckp pgln utk bf/gf la...hahahau nak jd bf i ker??
blink2 ok mata

@shandye:i pn kdg2 pgl kwan i sayang gak...

ni wida kata utk bf/gf la...ahahahah..bukn wida and kawan2..hahaha..anyway i pn nk pgl u syg..sayang!!!!

@ayap:

aku pn ska gak ni...cam best jer...nk pgl bf and gf gtuh..

<:-)>

widda_me said...

@wanie:

hahahha..ini bukan fb nak like shandye komen..hahahaha

ha..ni msti ada apa2 cter ni....heheh..menyelit dgn bontot besar nk mndgr

imHepPie said...

aku lak patik ngan tuan hamba...

ayeen:) said...

asal ada aku ngan dd neyh??bak sini duet royalty sbb pakai nama kitorg tanpa kebenaan.

ps:royalty 100ponud selama publish:)

widda_me said...

@imheppie:

gila org bawahan

@ayeen:

hahaha...biar lah nk guna...wida rasa unik...

juicy X said...

hehe..nk nyampokk
kakju n my bucuk kdg2 hentam hang-aku je...gilerr romantik...xcaya try ar dulu...pasti berkesan =p

juicy X said...
This comment has been removed by the author.
juicy X said...
This comment has been removed by the author.