BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 24, 2010

Aku tak jemput tapi PAKSA ..boleh????

tahu tak EArTH HOUR tu padia??????

malas nak cakap...
kalau tak tahu gak ko pergi
G to the O to the G to the G to the L to the E sendiri!
aku malas nak terang.....

untuk tahun ni tarikhnya adalah 27 mac 2010...
bleh???
pukul 8.30 malam
sila tutup LAMPU..
kipas boleh pasang kan?????
nasib baik..kalau tak bazir lagi lemak aku berpeluh keluar ....

ni ARAHAN yer....
aku tak kata
anda semua digalakkan menutup lmpu pada waktu ini

aku cakap
aku paksa semua tutup lampu!!!!

tutup lampu jer..payah kerrrrrrr????????

kalau bumi ni tau sepak orang dah lama 99.99 peratus manusia kena sepak...
asik sakitkan dia jer.....
yang baki 0.01% tu tunggu masa jer nak kena sepak....
ceh2..aku kata orang..aku pun sama..
kalau dok rumah tengok tv sampai 4 5 pagi...
kalau dok hostel on9 sampai 3 pagi....

ha!!!
sebab tu lah ada peluang nak berbakti seHARI ni ko berbakti....

even mak aku kat kampung pun buat ek EARTH HOUR tahun lepas...
ceh2..tu pun sebab kakak ada kat rumah..
cuba kalau kakak tak dak
"mak..mak sambut earth hour tak???"

"hang memang tak kesian kat mak nak suruh bergelap sorang2 kat rumah..abah hang dok pi marhaban rumah sapa2"

dahh..terus anak derhaka...

p/s: abah memang perangai dia suka nar pi marhabban rumah orang malam2 tinggal mak kat rumah sorang2...mak ni penakut ...tapiiiiii..cuba kalau anak2 dia balik rumah...bila ada orang nak teman mak kat rumah...hmmmmmmmmm..jangan jarap dia nak gi marhaban...gi solat maghrib jer kat masjid...habis2 jer imam baca doa start moto balik rumah....cucu dok tunggu ajak pi kedai beli cadbury....

tu malas balik lama2..
dari abah boleh jadi imam kampung terus kena reject ...


apa pun masuk la laman web ini untuk informasi anda tentang EARTH HOUR

ceh2..aku sound orang2..sekali 27 hb tu tiba2 protonian kata
"wida jom movie....aku belanja.."
(walaupun aku tau tak mungkin dia nak belanja)

dan2 cakap dalam hati
"takpe..esoknya aku EARTH HOUR sorang2..."
boleyh?????????????????

5 tweet2:

Alynn Notnot said...

ececece. sejak presentation titas ni jadi baik pulak kan? :PP hahaha. jom earth hour! :))

aNoZ said...

hehe.. lampu aje tutup. lps tu dlm umah psg tv, radio dan semua2 la. mmg x guna gak kan? hehe....

ayeen:) said...

99.99npercent yg kene sepak tu kau lah wida.on9 tak reti2 nak tutup..aha

izzahfarhana said...

27 march besday dayah,26 besday peng, aku 13 march.hahahaha

widda_me said...

@alynn:ni auto la alynn..takde kaitan dgn present titas tadi..heheh

@anoz:lantak la..sekurg nya berjimat gak..dr ko.....dgn air cond bagai...heater

@ayeen:eh22.akk la...tinggal bilik laptop dok bukk atas kerusi.

@izzah:so????
hahahahha..
itu tak penting..bukn tarikh keramat....hahahah

eh2..asal ko yg ingt peng ni??ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!