BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 21, 2010

Syarat TAmbahan untuk bakal suami

malas nak cakap banyak....
aku baru balik...
penat...
tak tido langsung dalam bas...

just nak cakap to my future husband yang aku tak kenal lagi sapa...

ada syarat tambahn untuk anda

SILA JANGAN BAWAK KENDERAAN LAJU2 ...

berani laki aku buat macam tu???
aku balik rumah jalan kaki..
sampai rumah aku amik tong gas hempuk kepala
aku dah fobia bertambah2 sebab tadi naik bas hampirrrrrrrrrrrr nak eksiden...
kalau eksiden sah!!!
aku akan nampak lempeng manusia bawah bas tu...

tido dulu.....
banyak nak update ni.....
untuk santapan semua yang rindukan aku..latest pic ar nihhhhh

4 tweet2:

Alynn Notnot said...

wah!! takotnye T.T

Marziana Lin said...

so eddy kena lebih byk latihan memandu la ni, supaya xbawa kete laju2 lagi..caiyok2 ed!!

ayeen:) said...

gemok!

widda_me said...

@alynn notnot:sangatttttttttt

@marziana lim:eh2..asal lak eddy yang kena buat lthan...bakal suami dia pelumba kereta...takkan dia bwak kereta slow...

@ayeen;yer2..memang ngaku