BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 27, 2010

Seharian di Mid Valley melihat rakan2 bershopping manakala aku disisi...

dah..malas nak panjang2...
ringkaskan cerita..
semalam pergi mid valley...
really unplanned...
ni first time kuar ngan dak2 kos ..
sebelum ni kuar2 makan jer...
kena banyak spent time dengan diorang nih....hahhahaha


kami sampai kat sana terus serang makanan dulu...
uish..lapar ok....aku tak makan apa dari malam sebelumnya..
habis makan nak tengok wayang tak boleh sebab masyarakat ramai koooooo


so serang
BOLING!!!!!!!!!

gambar aku main haruslah takde kan...
budak2 ni bukan nak tangkap gambar aku...
aku jer berjejeh tangkap gambar diorang...
then...

SHOPPING TIME...
aku tengok je lah...
asal masuk kedai yang ada cermin besar aku tangkap gambar.....

sedang merasakan diri ayu terlampau..siap tunduk2 bawah...berangan pengantin kannnn???


zati saja jer nak tunjuk dia kecik sembunyi belakang aku.....

then diorang tiba2 nak buat ear piercing...
sakit ok...
waktu kecik2 dulu mak nak aku cucuk telinga ni puas berjanji
"awid habis jer cucuk telinga mak beli tedy bear"

habis jer cucu telinga harammmm nak dapat tedy bear...

sama gak waktu cabut gigi..abah kata
"kalau awid cabut gigi abah beli barbie"

habis jer cabut naik moto nyong nyong nyong sampai rumah...

asal la mudah tertipu waktu kecik

zati kata tak sakit..tapi aku rasa sakit..tapi zati buat muka cool..ucop kata senjata dia dashat

kemudian..............
eh..makan lagi????
nasib aku memang manusia tak berdiet..
apa lalu depan mata makannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


gambar terakhir....

hahahahahahaha..muntah tengok gambar ni....geli2.....
tak dapat gi disneyland pun takpe la...
dapat pakai telinga mickey mouse ni pun jadi lah kat dalam BONITA

itu saja update

p/s:jadi takde mood ok....benci

7 tweet2:

EzsulhAR said...

aww! ada pic comels la. hahaha!

cik noumie zafierynn said...

g mid valley xajak..uhuk3

@ku d! sin!e said...

abis jalan2 xder mood apesal???
hahahha..
cmtil pic las..

widda_me said...

@cik e:which one????

@cik noumie:kan wida dh ckp2 time kelas titas...huhuhuhu..igt eja nk study

@aku di dinie:owh..p/s tu slalu nyer out of topic..hehehhe

shandye. said...

keluar tak ajak.
dipresi.

^^_

aNoZ said...

asal sume gmba kabur? ishh.. beli kamera baru weh! haha

widda_me said...

@shandye:i will next time dear

@anoz:banyak duit aku????dah ada kamera ni pun cukup rahmat......

belanja arrrrrrrrr!!