BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 23, 2010

aku dah cakap aku dulu PUTIH.......

aku dah kata kan aku putih waktu sekolah dulu????
seeeeee...

from left : ain (biru) , miza , widda_me , mas(oren..)
duduk from left : ikin , are , nor


aku yang pakai tudung putih tuh...
tengah duduk sebelah perempuan pakai baju oren tudung hitam

takdak beza ok antara aku dan tudung....
heeeeee...tiba2 syok seronok sendiri....
jangan kata aku pakai foundation bagai ek...
aku pakai bedak bodoh2 sahaja...
memang kulit ku mulus..

*ferasan....*

takdelah putih sangat..tapi memang putih


tetapi sekarang aku memang hitam !!!!!!
nak tengok?????yerrrrrr...
sekarang memang gemokkkk dan hitam......
benci!!!!!

pipi kalau potong and timbang mau 5 kilo...
baru pipi ..kalau perut?????kalau paha?????kalau dada???

haish.......benci gemuk tapi nak kurus membazir lemak...
lemak aku ni duit ptptn aku..
kalau boleh bayar duit ptptn dengan lemak
memang aku potong lemak then pergi pejabat ptptn sambil cakap

"nak amik lemak ni..minggu depan saya datang lagi bayar guna lemak lagi"

pergh..kalau boleh macam tu memang best
di samping boleh kurus boleh jugak langsai hutang...






dan juga boleh mati...
yer la..
bayangkan potong lemak dengan pisau berdarah pergi pejabat ptptn..

apa nih???
tadi nak cerita keputihan diri zaman sekolah...
hmmm....ni aku tulis keputihan diri ni kang
ada yang search dalam blog aku

"cara2 menghilangkan keputihan"

ok lah...dah makin melalut nih...bye!!!

p/s:aku sangat marah dengan itu dua orang....korang ingat aku kisah ker?????blahhhhh!

5 tweet2:

ashraf said...

comelnya dulu~ haha

protonian said...

skrunk da hitam... tu just history jer...

La la la la

widda_me said...

@ashraf:tq..skang masih kannn???

@protonian:

dia nih kannn...kejap prot,kejap protonian,kejap slevin

kureng ek ko kata aku hitam skang..
ko laaaaaaaagi hitam...

RoSe_ViOleTE said...

hahaha!!
adoyai...
kalau la boleh...
akak pn nak byr guna lemak!
ahahaha~~

widda_me said...

@rose;hahahahaha...wida laaaaggi nakkk