BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 22, 2010

Weekend yang memang tak dijangka tapi BEST...

Weekend ni cerita nyer memang banyak dari hari khamis sampai lah sabtu...

tiada kaitan antara satu sama lain...
yang pasti memang aku banyak belajar tentang sahabat...
especially bila aku , lala , fida and nab terpaksa bermalam di hotel dengan rela....
hahahahah..itu cerita yang akan diupdate bila gambar dah samapi kat aku...

skang ni aku cerita pasal
DINNER MARINE 09/10

aku adalah AJK PENGANGKUTAN..
gila nampak keganazan aku jadi AJK nih..
tapi tak banyak keje..risau jer lebih..hahahah
biasalah aku...jadi apa pun aku risau melampau

here the pics...

sikit2 jer..yang lain diorang tak letak kat FB lagi so takde la lagi..huhuhuh...



perlu ke caption setiap gambar?


yer memang..aku yang paling gemuk..korang takyah cakap aku sedar diri....

free style kononya..tapi aku yang paling gedik kannnnn????


me with chinese student...ok..diorang comel macam korea.....tapi aku lagi "comel"


yer...dengan mak hayam yang nak rampas title aku...
hampir prince malam itu...hampirrrrrrrr..siap ada bulu u'ollz


ni lah prince nyer..yang paki baju hitam....manik2 baju tu dia buat ek...
sebelah tasik putrajaya..ramai dah anak dara tanggal kasut time nih...
aku jer maintain even berbadan comelseee????
see????
nampak tak perubahan???
nampak kurus kann gambar ni???
pengajaran untuk si chubby..
nak tangkap gambar buat tangan cam nih..memang nampak kurus
TETAPI!!!
make sure jangan nampak perut...
nanti jadi king kong
yer...bontot aku tak cucuk botoxfeeling2 nak langgar cawan...
punya la kuat...
yer la ko....
dah dekat 30 cawan nak berlanggar...
ketung ketang ketung ketang...
berdoa jer abang waiter tu jangan cawan pecah..


mesti semua nak cakap

"eh2...baju ni macam selalu jer ko pakai...."

yerrrrrrrrrrr..
aku takde baju so aku hentam jer pakai baju pergi kelas...
lantak lah..
aku pergi nak makan...
takde motif lain.....

paling sentap bila terserempak kat toilet dengan budak first year before pergi putrajaya

"eh2..kak wida...akak pakai baju ni jerrrr???"

hmmm....aku senyum jer....

p/s:asal mood aku untuk update datang bila time pagi2 buta nak siapkan assgment

1 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

bab gedik2 time amek gmbr mmg ko juare bthn la hasma.hehehe