BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 27, 2010

New game for MYself


hai2...
semalam masa tengah nak survey new template yang everytime aku loading kat dekat my private blog mesti tak jadi and jadi bengang so aku terjumpa menalah ni...
gila lah aku suka..
even wifi lembap aku rela menuggu dia loading picture satu2


i party girls okeyyyy...
sebab apa tau pilih magazine ni???
sebab yang lain bila aku paste kan gambar aku ada jer menatang tulis2 kat hidung la
kat dahi lah...
so jadi pelik...
jadi pilih la yang ni..party2 pun boleyyyy

ni plak terpaksa amik supermom sebab yang sama lah..
takde magazine yang sesuai..
ada satu lagi option..
magazine superdad..
ko gila aku superdad????
aku boleh breastfeeding jer hokeeeeyyyy....

gambar ni sebenarnya aku nak letak my baby nyer magazine..
tapi nanti gambar lala and nab tinggal sekerat..
so buat family and friend

next with my BFFs





atas is my BFF mira...
second is my BFF my sis


ini gambar menggatal..
even abang aku tukang buat pelamin tapi muka dia takkan masuk mana2 majalah even majalah mingguan wanita sekalipun...
aku yang buat hantaran pun kekok siap kena maki2 dengan kakak pun bleh masuk majalah ni u'olls!!!!


last but not least...
the greathest thing....
satu2 nya majalah yang paaaaaallliiinnnggg tepat!!!


korang buat la jugak....
besttttttt


ok dah..mau tido...daaa...

1 tweet2:

syafiqah sair said...

wida...
t jd pengantin bebetul..
jgn posing gitu ekh..
huhu...