BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 22, 2010

TAG speechless

aku di TAG oleh ina si insan misteri
dia ni salah la tag benda cam nih kat aku...
tapi sebab dia buat apa2 benda yang aku tag dia jadi aku jawab la tag dia...
and ada lagi aku hutang tag dia...tag jujur apa ntah..
nanti lah akak buat yer ina

[1] Siapakah diri anda di rumah?
Jawapan : awid yang manja yang hamat sampai kadang2 mak kata "eh2..tak sangka anak mak dah 20 tahun kannnn?????"

sepatutnya kalau dah umur 20 ni kalau demam tak yah nak tido dengan mak kan tapi aku takkkkkkk...
mak tanya
"awid demam nih...nak mak tido dengan awid ker?????"

esoknya dia mandikan....tapi i berkemban la..ko gila nak suruh mak aku tengok aku bogel??????..mau pengsan orang tua tuh tengok lemak berlebihan

[2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Jawapan : haish.....susah nyer soalan..kena tanya kawan aku lah macam nie.....korang tanya sendiri ek....

[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
Jawapan :
boleh tak nak sambung list sampai esok?????
tak cukup nih...

i nak dean list
i nak gi picnic ngan family without exception
i nak jumpa WONDERGIRL and SNSD...
i nak plan i pada bulan 4 ni berjalan baik....
i nak keje cuti 2 bulan nie...

ni list jangka masa panjang

nak husband yang baik....never ever cheating2
owh...i nak family i,family besar aku,family acik,family kakak bahagia selamanya

[4] Siapakah nama pasangan anda?
Jawapan :
haishhhhhhh...ni aku kata ina salah tag sebab aku belum berpunya okkk....

[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Jawapan : boleh tak kalau nak anggap shahid kapoor pasangan aku????
kalau tak sah2 takleh jawab tag ni....
aku suka shahid sebab

  1. dia hensem
  2. dia punya mata yang menggoda diri ini..
  3. dia punya duit yang banyak hasil menyentuh pelakon wanita seksi
  4. dia punya menari best ok......boleh ajar i
  5. dia punya cousin adalah artis jugak seperti karisma,kareena,tushar..hai ramai...cuba bayang kalau aku betul2 kahwin ngan dia semua tu aku kenal ..siap ada no fon diorang dalam fonbook aku...korang bukak jer fonbook aku ada nama SHAHID HUBBY,KARISMA COUSIN..pergh....
[6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan : dari aku tingkatan 3 lagi.....tak pernah curang

[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan : banyak!!!!
setiap kali dia pegang and bermesra dengan pompuan lain aku jadi mengeletar tangan..tapi sebab aku profesional so aku buat tak kisah and bemesra dengan lelaki lain...

[8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan : tumhe haqg hai


[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan : sayang....u kena pergi "potong" and masuk islam baru mak i bagi kahwin

[10] Tag 10 rakan ada yang lain
jawapan : sapa nak buat tag manja2 nih?????
silakannnnnnnnnnn
tapi antara nak di tag

  • BFF
  • KAK DI
  • LALA
  • AYAP
  • EJA
  • FATIN

1 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

mak ai..'potong'?
wahahaha
aku pn kne tag gk ke?
ko ni saje je ek.
ak pn mne de bf.hu3