BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 27, 2010

DI SAAT INI AKU MEMERLUKAN SESEORANG

di saat ini aku memerlukan seseorang ....................
sangat memerlukan....
dah mintak tolong beberapa orang...
tapi bolayannn..
benciikkkkk!!!!!




aku nak makan nasi ayam......


aku nak nasi ayam macam kat rumah.....
ayam digoreng selepas dipotong kecik2...
bukannya dah masak baru nak potong macam kat kedai...
rasa dia lain.......

macam gambar kat atas tu sah2 la beli kat kedai....
kalau kat rumah mana ada nasi bentuk mangkuk cawan cam tuh...
rajin pulak mak nak buat macam tu...

"mak..nasi 2 mangkuk...cantik2 sket ek makkkk"


mangkuk????nah hang amik 2 mangkuk ni ketuk kepala sendiri.....


kawan aku sorang balik rumah....
shiro...
aku cakap kat dia masakkan...
dia cakap dia tak reti la apa lah.....
benci2...
esok kalau ko kahwin bini ko nak makan apa2 and ko mintak tolong aku
aku bolayan sahaja...
agak2 bini ko tengah sakit nak bersalin aku call

"eh2....bini ko nak beranak dah ker???aku baru nak menumis masak kat dia..baruuuuuuuuuu sangat...."


padahal waktu tu aku tengah ketawa riang....


tengok la.....
kalau aku rajin nanti study week aku masak.....
risau lak takleh jawab exam kalau mengidam

1 tweet2:

Fza.ithu.Zazha said...

huhuhuhuhu~
ko ni kes rndu umah ni..
uhuk~