BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 10, 2010

My Name Is Khan(MNIK) dah keluar......

yer2...
aku dah tau....
takyah saound kat telinga aku
My Name Is Khan dah keluar...aku tau..huhuhu
sebenarnya aku dah plan nak tengok movie ni dengan BFF..
tapi almaklumlah keadaan tak mengizinkan lagi nak gi....
tapi aku nak tengok gak ngan dia...
kalau tak dan movie kita layan CD je lah ek ...

ni je lah satu2nya orang gila yang boleh ngadap hindustan 24 jam dengan aku...
*jangan salah sangka..aku tak pakai sebarang produk bibir...ni salah kamera*

karoke hindustan nihhhh
nampak tak?????itu kareena tengah buat cubaan bukak baju...korang penah karok hindustan sampai 5 jam??????kalau penah kita geng la weh!!!!

tapi dia nangis tengok kabhi kushi kabhi gham..
AKU TAK!!!
so walaweh....nanti la aku tengok...
jangan bagi aku jeles sebab aku tak tengok lagi...

aku ada satu tabiat...
kalau aku tengok wayang,orang sebelah akan jadi tak tenteram..
aku kalau tak paham aku tanya direct dalam wayang gak...
kalau tak jawab aku mesti bad mood and decide terus tak nak cakap dengan orang sebelah..
tapi bila ada scene tak paham lagi aku akan lupa yang aku bad mood and aku tanya lagi ..
then aku akan cakap

"eh2..lupa lak tak nak cakap"...

so sesiapa yang keluar tengok wayang dengan aku
kalau aku tanya banyak2 korang amik langkah selamat dengan jawab

"aku sendiri pun tak faham"

muka bila jawab tu kena confident..
kalau korang teragak2 aku tau korang belakon..
tak pun korang jawab

"habis wayang aku cerita..."

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
kalau habis movie tu ko tak citer...
2 tahun aku ungkit pasal tuh..

memandangkan ada kawan aku(zati sila batuk)
yang aku budget dia takkan tengok cerita hindustan
TAPI PERGI TENGOK..
SIAP NANGIS KO....
kalau dia nangis aku dah kena siap tuala tebal serapan air maksimum sebelum tengok movie tuh ni..
BFF..ko jangan cuba2 nak kongsi tuala aku

entah apa2..
tajuk lain cerita lain..
yer la..
nak gitau la nih....
sebenarnya buat masa ni tak dapat tengok MNIK lagi..
so bagi elakkan kejelesan berganda2 kat orang yang dah tengok ....
aku nak tunjuk kat orang lain cerita2 hindustan SRK yang aku memang salute...
so korang kena tengok!!!!!
WAJIB!!!

1)kuch2 hota hai-pasal cinta dan sahabat
2)kabhi kushi kabhi gham...-cinta dan family
3)main hoon na-pasal kisah adik beradik tiri
4)rab ne bana di jodi-pasal penerimaan seorg wanita terhadap suami
5)billu barber-pasal sahabat..takde cinta2
6)kal ho naa ho-pasal pengorbanan sahabat.

aku memang recomend cerita2 yang bukan mula2 bercinta and mak bapak tak bagi..sorang kaya sorang miskin..dah lama2 baru mak bapak bagi kawin....
tidak yer......ni semua lain gila dari tanggapan itu...
nak sinopsis ceritaa sila email aku....
tak pun ko google ker...banyak....

5 tweet2:

fAcChaN said...

hahaha..ptutla bff.mmg antu hindustan rupe2nye korang nih.lol.

juicy X said...

kak ju dh lama download,tp xtgk2 lg pon =p

widda_me said...

@facchan:hahaha...agaklah....

@juicy:tgok...wajib!!!!paksaan!

EzsulhAR said...

hahahaahaha! pffft widda, xde la sampai ber-towel ber-tissue bagai. bergenang je kot. dah sedih ;a cerita tu, tgh layan sedih tetiba lawak tu yg tak jadi capai tissue, lengan baju je apa ke. LOL!

widda_me said...

@ezsulhar:hahahahaha..ye la kannnnnnnnnnnnnn tak nangis...tom kata zati nangis!..ha!!!!jawab2!!!